Eten zeer uitgebreid, kamers worden goed schoon gehouden.
Lees meerWarme familiaire sfeer en gastvrij. Persoonlijk aandacht voor de gasten.
Kamers en vooral douche/ wc zijn iets verouderd.
Luxe wellness faciliteiten beschikbaar.
Wij ontvingen een gratis pas waarmee wij in de wijde omgeving gebruik konden maken van bus en liften.
Geweldig, daarmee bespaarden wij veel extra kosten.
In de crocusvakantie 2013 in Saas Almagell geskied; het 24-kamers tellende hotel Christiania ligt 200m van de eerste lift waarmee het gehele ski-gebied te bereiken is. Het ski-gebied is niet erg groot maar in het hoogseizoen erg rustig. Geen wachttijden bij de liften. Bij voldoende sneeuw (volgens mij altijd wel in februari/maart) skiën tot aan de hoteldeur.
Erg prettige mensen, altijd vriendelijk en behulpzaam. Goed ontbijtbuffet en ontzettend lekker, gevarieerd avondeten (4 of 5 gangen, je eet je vingers erbij op). Aan kinderen worden kleinere porties gegeven, erg goed.
Wifi gewoon gratis en altijd beschikbaar.
Gratis parkeerplaats voor de hoofdingang van het hotel.
Saas Fee en Saas Grund zijn lopend in een uurtje te bereiken.
We hebben geen gebruik gemaakt van de spa- en fitnessmogelijkheden (niet gratis voor volwassenen).
Rustige ligging vlakbij centrum en skibusvervoer. Ontzettend gastvrije eigenaresse en bediening. 4 tot 5 gangendiner iedere dag van een uitstekende en verse kwaliteit. Goed skigebied vlakbij, Saas Grund, Skibusvervoer uitstekend geregeld.
Lees meerschoon, formeel, attent en klantgericht hotel.
familiehotel opgericht door de grootouders van de eigenaresse van nu.
Zeer prettig verblijf!
We hebben een geweldige vakantie gehad in een prachtige omgeving. Het hotel is echt aan te bevelen, de kamers zijn prima verzorgd, de eigenaren zijn ontzettend vriendelijk en behulpzaam en het eten is heerlijk. Dit is voor ons een heerlijke vakantie geweest. Je kunt er hele mooie uitstapjes maken en de omgeving is geweldig om wandelingen te maken. Echt een aanrader.
Neerslag
Nat.Sneeuw
Hagel
Sneeuwbui
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Christiania in Saas Almagell, Wallis.
Vakantiepanel.nl heeft 9 vakantie beoordelingen Christiania.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Christiania vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Christiania scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Christiania vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Christiania en het actuele weer Saas Almagell. Bekijk hier ook andere Hotels Saas Almagell of Hotels Wallis. Op de pagina van Saas Almagell vind je vakantiebeoordelingen Saas Almagell en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Christiania achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Christiania!
Skien in Saas Almagell voor gevorderden beperkt maar Saas Grund en Saas Fee goed te bereiken met het skibusvervoer