Hoe voeg ik een beoordeling toe?
Klik op Schrijf beoordeling en kies de accommodatie, bestemming of vliegmaatschappij die je wilt beoordelen. In 3 stappen heb je je beoordeling ingevuld. Per e-mail ontvang je een bevestiging van je beoordeling.
Om een beoordeling te schrijven heb je een persoonlijke pagina nodig. Als je deze nog niet hebt kun je je hier registreren.
Wanneer wordt mijn beoordeling gepubliceerd?
Je beoordeling wordt na het schrijven direct gepubliceerd. Heb je als expert een beoordeling geschreven, dan wordt deze eerst beoordeeld door de redactie.
Hoe pas ik mijn beoordeling aan?
Als vakantieganger kun je je beoordeling niet meer aanpassen. Wil je toch iets gewijzigd hebben? Stuur dan een bericht.
Als expert log je in op je persoonlijke pagina en kun je jouw beoordelingen bijwerken wanneer je wilt.
Mijn accommodatie of bestemming staat niet in de lijst. Kan ik deze toevoegen?
Het is nog niet mogelijk om zelf een accommodatie of bestemming toe te voegen. Staat jouw accommodatie of bestemming er niet bij? Stuur ons dan een bericht.
Welke regels zijn er voor mijn beoordeling?
Je beoordeling moet voldoen aan een paar regels:
Wie zijn de experts?
Experts zijn veelal professionals uit de reiswereld. Zoals reisleiding, maar ook bijvoorbeeld buschauffeurs, gidsen, product managers en reisadviseuses. De experts hebben veel kennis van de accommodaties, bestemmingen en vliegmaatschappijen en kunnen hier een objectieve beoordeling over geven.
Kan ik een expert vragen stellen?
Een expert kan zelf aangeven of hij of zij berichten wilt ontvangen. Als een expert dit wilt, is dat te zien aan de button "Bericht sturen".
Hoe word ik Expert van Vakantiepanel.nl?
Wil jij jouw reiskennis met onze vakantiegangers delen? Ben je reis-expert van een bepaald gebied of een bepaalde accommodatie? En vind je het leuk om je aan te sluiten bij het Vakantiepanel.nl expertteam? Meld je dan nu aan.
Hoe komen jullie aan de weergegevens?
De weergegevens die vermeld staan op onze site komen van Weerplaza.nl.
Hoe kan ik inloggen als expert?
Met je gebruikersnaam en wachtwoord kun je inloggen op jouw Expertpagina.
Mijn vraag staat er niet bij. Wat kan ik doen?
Stuur ons een bericht met je vraag of opmerking.