Single, Met groep (vrienden/familie/collega's) (25 - 50 jaar, ouder dan 50 jaar), Met een vriend(in)/familielid/collega
september 2011
Prima hotel.
ik ga meerdere keren per jaar naar dit hotel, en nu het samen is gegaan met club hane is het nog meer vooruitgegaan, personeel hard werkende mensen die alle lof verdienen, kamers goed schoongemaakt, bufetten keuze genoeg en voor elk wat wils,
zwembaden eentje waar het heel druk is volop animatie, zwembad 2 bij clubhane voor de rustzoeker geen muziek en geen ani, en zwembad 3 is bij de app klein maar ook heel erg rustig,
strandgedeelte is in tweeen gesplits voor het brugje waar je alleen drinken kan krijgen en over het brugje kun je dus eten en drinken krijgen en is het ook wat drukker,
mij zien ze dus weer terug en dan gaat het hotel onder een andere naam verder desire resort.
8.9
Geplaatst: 26 september 2011
Henk, 36 jaar
Veenendaal
Reisgezelschap:
Met het gezin (0 - 4 jaar), Met groep (vrienden/familie/collega's) (25 - 50 jaar), Met een vriend(in)/familielid/collega
september 2011
toplocatie en zeer goed hotel
mooie locatie met een schitterend hotel erg gastvrij deze mensen en mooie winkels op loopafstand mooi strand met mooie eet en drink gelegenheid
Geplaatst: 20 september 2011
Raymond, 48 jaar
Rotterdam
augustus 2011
Prijs kwaliteitverhouding prima.
Tweede keer voor ons in dit hotel, dit keer zeer uitgebreid door samenvoeging met Hane hotel. Het is ons prima bevallen. Zeker nog een keer terug.
7.1
Geplaatst: 16 augustus 2011
Gerard, 54 jaar
Huizen
augustus 2011
Prima prijs/kwaliteit verhouding
Zeer persoonlijke attente verzorging. Zeer ruime kamers met goede zwembaden en strandfaciliteit
8.7
Geplaatst: 15 augustus 2011
Jennifer, 41 jaar
Roermond
juli 2011
grote tegenvaller
hygiéne liet te wensen over, in onze week veel mensen diaree, toiletten werden te weinig schoon gemaakt. Je moet vroeg opstaan wil je een plekje aan het zwembad bemachtigen.
Vind het hotel zeker geen 4 sterren waard. Weinig animatie.
Personeel is heel vriendelijk en werkt ontzettend hard.
4.7
Geplaatst: 26 juli 2011
J kik, 59 jaar
Steenbergen
Reisgezelschap:
Met partner (ouder dan 50 jaar)
april 2011
goed hotel mooie kamers
ligging van de winkels en het strand is heel goed,het personeel is heel behulp zaam.
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.
De beste garantie voor objectief reisadvies.
De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.
Kaart hotel Desire Beach
Javascript is required to view this map.
Bestemmingen in omgeving hotel Desire Beach
Lees meer over Side - Kumköy
Wil je meer weten over Side - Kumköy? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Side - Kumköy.
Wil je meer weten over Turkse Rivièra? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Turkse Rivièra.
Wil je meer weten over Turkije? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Turkije.