Fraaie omgeving om te rusten of te wandelen. Genoeg winkeltjes en restaurants. Alleen jammer dat er op een piratenschip die in de jachthaven ligt voor de toeristen een chimpansee hebben. Zo'n dier hoort daar niet. Ik zou het dan ook willen afraden om leden van D-reizen met dit Piratenschip meegaan.
Lees meerWij zaten in een studio met uitzicht op zee. Appartementen leuk gelegen. Wel jammer dat de restaurants allemaal globaal hetzelfde eten hebben. Alleen echt toeristen menu. Wel allemaal erg goed en lekker!
Appartement: niet teveel verwachtingen van hebben en niet van plan zijn zelf te koken.
Locatie was erg druk. Appartm lag prachtig aan zee
Lees meerPrima prijs/kwaliteit verhouding. Half pension; alleen van het avondeten was minder, maar voor dit geld ga je niet zeuren. Het had ook iets grappigs, datzelfde menu elke dag :-)
Lees meerDe medewerkers zijn heel klantvriendelijk, als er iets mis is met je appartement waar jezelf het niet mee eens bent dan krijg je een andere kamer.
Lees meerMooi groot appartement, we hadden zelfs airco en wifi. Vriendelijk personeel die met raad en daad voor je klaar stond. Om de dag wordt er schoongemaakt en handdoeken verschoond. Ligging van appartement 221 was perfect. Mochten we teruggaan naar Port el Kantaoui zouden we absoluut dit appartementencomplex weer kiezen!
Lees meerHet is een zeer smerig appartement en in de keuken is er niets heel. pannen zonder steel ijskast die niet sluit smerig servies ook niet schoon te krijgen . heel appartement te vies om in te wezen.
Electra draden los naar buiten geen bescherming.
Wij worden verplaats naar " Les Maison de la Jardin"
Onweer
Regenbui
Regenbui
Op deze pagina vind je informatie over Appartement Maisons De La Mer in Port El Kantaoui, Golf Van Hammamet.
Vakantiepanel.nl heeft 55 vakantie beoordelingen Maisons De La Mer.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Appartement Maisons De La Mer vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Appartement Maisons De La Mer scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Maisons De La Mer vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Maisons De La Mer en het actuele weer Port El Kantaoui. Bekijk hier ook andere Appartements Port El Kantaoui of Appartements Golf Van Hammamet. Op de pagina van Port El Kantaoui vind je vakantiebeoordelingen Port El Kantaoui en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Maisons De La Mer achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Maisons De La Mer!
Wijs alleengaande vrouwen wel op het feit dat zij erg lastig worden gevallen door zeer jonge jongens die graag willen profiteren van deze vrouwen.
Aquapark om de hoek erg leuk voor een dagje. Wat ons betreft daarnaast helemaal geen vereiste om in een resort te zitten in Tunesië. Goed eten en ook nog eens goedkoop!
We zaten eerst in een kamer aan de haven. Dit was een erg drukke plek en we hebben gevraagd om een andere kamer. Na enig doordrammen bij de receptie kregen we een prachtig appartement aan zee. Daarvan hebben we erg genoten. Je kan er leuk uit eten, maar langer na een week heb je alles echt wel gezien.
Voor leuke uitstapjes en spectaculaire activiteiten (zoals quad rijden en duiken), regel dat bij de parasolletjes bij haven. Alles perfect geregeld en het kost niet veel.