Anantara is een fijn hotel met heel vriendelijk personeel. Het is gebouwd in Thaise stijl zodat je je echt in Thailand voelt. Een prachtig zwembad en gelegen aan het strand.
Lees meerFaciliteiten zijn geweldig, het ontbijt is kwalitatief erg goed en zeer uitgebreid. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam, alleen jammer dat er maar weinigen waren die het Engels goed beheersen.
Kortom voor ons was het een positief verblijf.
De muggen waren de enigen die soms wat vervelend waren.
Zeer klantvriendelijk hotel.
Hele oude kleine badkamer
De prijzen in het hotel (eten en drinken) veel te duur
Weekend veel te druk door weekend aanbiedingen
Daardoor moesten we wachten op tafel
Wij waren er 17 dagen en we moesten veel zeuren om een paar uur de kamer langer kunnen houden bij vertrek
En dan in laag seizoen
Wat een verrassing was het op mijn verjaardag mijn bed met rozenblaadjes bedekt te zien, spellend Happy Birthday! Net dat beetje extra!
Lees meerHou rekening met de hoge kosten van de drankjes, eten e.d. deze kunnen namelijk enorm oplopen.
Verder een mooi Hotel, jammer was dat er delen verhuurd worden voor bruiloften... hierdoor worden de Hotelgasten soms benadeeld.
Hele mooie kamers, goede voorzieningen.
Alles erg schoon, elke dag water en fruit op je kamer.
Gratis gebruik van shampoo, bodylotion, bad en douchecreme, koffie en thee enz.
Tegen kleine vergoeding met shuttlebus naar centrum.
Erg goed eten en drinken.
Personeel erg aardig en behulpzaam!
Toptijd gehad!
Ademt rust en comfort. Heerlijke bedden, prachtige tuin, super zwembad, zéér voorkomend personeel etc. Heerlijk om bij te komen van een geweldige, interessante, maar best vermoeiende rondreis door Thailand.
Onweer
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Anantara Resort En Spa in Hua Hin, Zuid Thailand.
Vakantiepanel.nl heeft 11 vakantie beoordelingen Anantara Resort En Spa.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Anantara Resort En Spa vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Anantara Resort En Spa scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Anantara Resort En Spa vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Anantara Resort En Spa en het actuele weer Hua Hin. Bekijk hier ook andere Hotels Hua Hin of Hotels Zuid Thailand. Op de pagina van Hua Hin vind je vakantiebeoordelingen Hua Hin en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Anantara Resort En Spa achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Anantara Resort En Spa!
Drinken kopen bij overkant hotel in super markt Eten ook buiten hotel All Inc Iberostar of Rui hotel bv Mexico 2 personen 1000 Euro goedkoper En dan heb je wel 5 sterren Conclusie te duur