Bij aankomst zat de accomodaties vol een nacht naar een andere accomodaties dit vond ik erg slecht nog nooit meegemaakt.
Lees meerWe vonden goed:
Ligging, schoonmaak, kinderbad met toezicht, algemene indruk, familiepark.
We vonden minder goed:
Bedden op wielen, zoutwater (en te warm) in grote zwembaden, kluishuur tarief (€45,- voor 2 weken, dat is gewoon diefstal), beleid op handdoek leggen bij zwembad wordt niet gehandhaafd.
Alleen jammer dat er niet van te voren aan hebben gegeven dat ze aan het verbouwen waren. Iedere morgen om half acht werden we wakker van harde geluiden en bij het zwembad waren ze hele dagen aan het boren. Dat was erg irritant
Lees meerWij hebben hier een super vakantie gehad. Als je vraagt om een andere kamer is allemaal geen probleem. Schoonmaak is top en elke dag.
Lees meerAls familie met 4 kinderen vonden we niet gemakkelijk een betaalbare vakantie naar de zon, maar met Parque Santiago III geloven we dat we dicht bij de optimale oplossing gekomen zijn. Naast het zalige klimaat, het geweldige complex en de vriendelijke mensen zie ik nog enkele voordelen: Zee en zwembad zijn zo dicht bij mekaar dat je niet hoeft te kiezen. Je zit vlak bij de mooiste winkelstraat van het eiland en alles wordt er super proper gehouden: zelfs de straten. Wij vinden het zó fijn dat we inmiddels jaarlijks terugkomen.
Lees meerSantiago 3 is een heel goed complex. Mooie zwembaden, ook voor kinderen. Heeft een centrale ligging, je kunt overal heen lopen. Zit in de buurt van veel winkels en eet gelegenheden. Ieder dag wordt de kamer schoon gemaakt en krijg je schone handdoeken.
Lees meerhele gezellige omgeving savonds entertainment netjes en vriendelijk personeel
Lees meerfijn park als je aan de binnenkant een appartement hebt.
Regen
Regen
Regenbui
Op deze pagina vind je informatie over Appartement Parque Santiago Iii in Playa De Las Americas, Tenerife.
Vakantiepanel.nl heeft 185 vakantie beoordelingen Parque Santiago Iii.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Appartement Parque Santiago Iii vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Appartement Parque Santiago Iii scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Parque Santiago Iii vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Parque Santiago Iii en het actuele weer Playa De Las Americas. Bekijk hier ook andere Appartements Playa De Las Americas of Appartements Tenerife. Op de pagina van Playa De Las Americas vind je vakantiebeoordelingen Playa De Las Americas en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Parque Santiago Iii achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Parque Santiago Iii!
Teide by Night (de originele) excursie was onvergetelijk en een must! Catamaran van MustCat excursie. Beste restaurant was de Argentijn La Martina schuin tegenover HardRock Cafe. Echt een paar klassen beter dan alle tentjes langs het strand.
Het is natuurlijk goed aan te bevelen, men kan immers zelf bepalen wat men uit wil geven.
Schaafje op deur oid. Kinderen (2 jr) kunnen nu zelf vrij gemakkelijk deur openen en dus weglopen.