Fijne zonvakantie
“ Het is een prima hotel met zeer vriendelijk personeel De bedden waren voor mij in ieder geval zeer goed om te slapen en iedere dag prima schoonmaak en schone handdoeken👍 De zwembaden zijn op zich helemaal prima maar gedomineerd door de Engelse en al voor het ontbijt de handdoeken verspreid op veel van de bedjes en alle parasols al in gebruik (bedjes zijn er wel genoeg maar niet voldoende parasols) De locatie is op zich prima om overal goed te kunnen komen ,strand 10 min lopen en gezellige winkels en eet en drink gelegenheden daar in de buurt Wat mij wel erg tegenviel was dat het echt een gebied was dat echt gedomineerd word door de Engelse en de Schotten zowel in het Hotel als de straten erom heen met alleen maar Engelse pubs en clubs wat de nodige geluidsoverlast geeft Als je het niet erg vind om zelf eerst 10 tot 15 min te lopen dan ben je uit dat gebied en is het heerlijk vertoeven op het strand of in de bars of restaurant’s Ook om de hoek een supermarkt en bussen en taxi’s Als ik weer naar Tenerife zou gaan zou ik dit hotel niet meer kiezen ,niet voor het hotel zelf maar door de gedomineerde aanwezigheid van de Engelse en de sfeer die dat veroorzaakte “