Mooi hotel, perfecte kamers.
Lekker eten veel variatie
Mooie zwembaden met genoeg ligbedden.
3 kamers besteld: helaas allen zeer ver van elkaar verwijderd
reeds bereid eten onder rode lampen meestal lauw warm
1 persoonskamer (less is more) is qua prijsverhouding wel
meer een slaaphok, zou uitgebreider kunnen
Uitstekend hotel met uitgebreide faciliteiten, schitterende tuin, alles perfect onderhouden. Mooie slaapkamer, badkamer en terras/balkon. Uitgebreid buffet in de avond.
Lees meerPrachtig hotel. Heel mooie tuin met gras en veel palmen.
Dit is vooral rustgevend. Heerlijke zwembaden. Prima handdoekenservice. Ruim voldoende ligstoelen. Meteen aan de boulevard, fijn voor het maken van een wandeling.
We zijn met 2 personen naar RIU Palace geweest op Tenerife.
Rustig heerlijk hotel, met wel voornamelijk wat ouder publiek, de directe ligging aan de boulevard is ook fijn.
De bediening is uitstekend en zeer vriendelijk, eten is ook uitstekend, en vooral de hygiene dit hotel is top.
Zijn hier nu voor de 2e keer geweest. Hopen nog vele jaren terug te komen.!!
Lees meerZie beoordeling boven. Hieruit blijkt wel dat het een prima hotel is
en je gaat toch naar Tenerife voor de zon. Na 8 keer een bezoek aan Tenerife de meeste attracties wel gezien.
Onze eerste keer in een Riu Palace hotel. Wij hebben dit als geweldig ervaren ! Mooie licatie, eten heerlijk!!! Mooie kaner, goede bedden. Wij hadden een ksmer met zijzeezicht op de vierde verdieping Mooi uitzicht op de tuin, zwembad en de zee! S’avonds komt de housekeeping vragen of we nog schone handdoeken nodig hebben.wifi overal goed en gratis. Personeel erg vriendelijk ! Ligbedden genoeg . Gratis badhanddoeken . Kortom alles was uitstekend!!!
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Riu Palace Tenerife in Costa Adeje, Tenerife.
Vakantiepanel.nl heeft 41 vakantie beoordelingen Riu Palace Tenerife.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Riu Palace Tenerife vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Riu Palace Tenerife scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Riu Palace Tenerife vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Riu Palace Tenerife en het actuele weer Costa Adeje. Bekijk hier ook andere Hotels Costa Adeje of Hotels Tenerife. Op de pagina van Costa Adeje vind je vakantiebeoordelingen Costa Adeje en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Riu Palace Tenerife achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Riu Palace Tenerife!
Wat ons betreft mogen de handdoeken op de kamer wel iets kleiner, dat scheelt heel veel in de was.
In zo'n tophotel vonden wij het vreemd dat de huur van het kluisje op de kamer nog apart in rekening werd gebracht. Geen hotel om met hele kleine kinderen naar toe te gaan, die faciliteiten ontbreken. Verder aanrader om een heerlijke rustige vakantie te hebben
Bevelen dit hotel aan , aan vrienden. Een klein minpunt: muziek in de daarvoor beschikte ruimte is zo hard dat de gasten in de louge(hal) moeilijk elkaar kunnen verstaan, kaartspelen of lezen. Dit wekt irritatie. Je ziet gasten hierdoor weglopen. Vooral: er zijn veel oudere gasten die dit niet weten te waarderen!
Een auto huren, kan in het hotel. Naar El Teide , vulkaan. Wij zijn met de reisorganisatie de zee opgeweest met een catamaran. We hebben dolfijnen en walvissen gezien! Echt heel erg leuk!