Ligging van hotel in rustige gedeelte van de Tenerif, zwembaden altijd goed verwarmd,beden waren ook goed,ombijt zo al overaal de zelfde,avond eten erg goed van smaak. Ik vond goed dat je mag zelf bepalen hoe gaar mag vlees en vis zijn,dat is nergens zo! Wij komen al 10 jaar in de Canarisch eilanden verschillende hotels bezocht van 5☆,4☆ deze keer eerte in 3☆ .Appartement moet echt volledig renoveren! Bankstel was kapot,badkamer schimmel aanwezig en stofig. Wordt schoongemaakt zal ik een cijfer 4 geven.Als je niet te veel thuis verblijf dan is het prima alleen maar om te slapen.
Lees meerGoed onderhouden park. Centraal gelegen. Je loopt zo naar het strand, boulevard of wat verder door naar Playa de las Americas of La Caleta.
Rustig: bij het zwembad wordt geen muziek gedraaid of alleen op zeer rustig volume. Geen animatie aanwezig.
Zwembad en bubbelbad lekker warm in de winter!
Heel mooi onderhouden tuin,heerlijk warm zwembad.
Leuk balie personeel.
Heel behulpzaam
We werden hartelijk ontvangen en ons appartement was op een prima locatie. Binnen 5 minuten sta je aan het strand. Het zwembad is groot en er is een badmeester aanwezig. Ook als het wat frisser is kun je zwemmen, omdat het goed verwarmd wordt. Het ontbijt is top en met oudjaar op het dak vuurwerk kunnen kijken. Een top vakantie met vriendelijke personeel.
Lees meerUitstraling is zeer intiem met het groen tussen de appartementen,
Hotel heeft zijn beste tijd wel gehad, voldoet in zoverre wel aan de eisen, behalve de toiletbrillen waarvan de urine werkelijk in het materiaal is getrokken (binnenranden van de bril, en op de bril waar de heren druppelen,) waarbij de uitleg van het personeel is dat het daardoor ook niet direct meer loskomt op je lichaam, brrrr
Op zijn minst een schone bril is wel op zijn dringend op zijn plaats.
appartementen rondom een lekker zwembad. genoeg bedjes, maar helaas ook hier het bekende handdoekje leggen. prima ontbijt/avondbuffet. 's middags kan je er prima terecht in de poolbar voor een pizza, patat en een lekkere burger. schoonmaakservice 6 dgn per week. parque del sol is een echte aanrader
Lees meerOnze vakantie bij Parque del Sol was fantastisch! Het complex is goed ingedeeld, wij zaten in een appartement op de begane grond aan de straatkant (bij de put waar je overigens niet zoveel last van had als sommige andere recensies doen geloven). Het appartement zag er goed uit en was erg ruim. Ook het zitje buiten was fijn om 's avond een wijntje te drinken en een spelletje te spelen. Verder waren we ook erg blij met het grote zwembad en de heerlijke ligstoelen. Als we 's middags honger hadden dan konden we altijd wat eten aan de bar naast het zwembad en tijdens het zonnen bestelden we af en toe een lekkere cocktail om op ons ligbed op te drinken. Ook was er een zonterras met relaxte ligbedden en een douche om af te koelen. Verder hadden wij halfpension, dus ontbijt en avondeten inbegrepen. Wat beide erg lekker en goed bereid was. Het avondeten wisselde iedere avond af, waardoor je veel variatie en ook veel keuze had. De werknemers waren allemaal super vriendelijke en behulpzaam, wat ons een nog relaxtere vakantie heeft bezorgd. Al met al hebben wij een heerlijk relaxte vakantie gehad en zou ik het liefst zo snel mogelijk weer terug gaan. Super bedankt!
Regenbui
Regenbui
Op deze pagina vind je informatie over Appartement Parque Del Sol in Costa Adeje, Tenerife.
Vakantiepanel.nl heeft 245 vakantie beoordelingen Parque Del Sol.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Appartement Parque Del Sol vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Appartement Parque Del Sol scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Parque Del Sol vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Parque Del Sol en het actuele weer Costa Adeje. Bekijk hier ook andere Appartements Costa Adeje of Appartements Tenerife. Op de pagina van Costa Adeje vind je vakantiebeoordelingen Costa Adeje en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Parque Del Sol achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Parque Del Sol!
Bedden zijn aan de harde kant. Wij hadden 3-kamer appartement, daarbij was sprake van een twijfelaar (1.40m) ipv een normaal 2-persoonsbed (1.80m). Dit kan echt beter. Verder mooi appartement met nieuwe keuken met zelfs een oven erin, prima badkamer met douche. Veel opbergruimte in het appartement. Alleen de vloer van het appartement had wat losse/ongelijke tegels. Eten was meestal prima (lekkere salades vooraf), alleen wel snel koud en soms weinig gevarieerd. Variatie wisselde erg. Is wellicht beter om met thema-avonden te werken bij het diner.
Je hebt een ruimte voor kleine kinderen, kinderanimatie of spelmateriaal zou het plezier verder kunnen verhogen. Qua avondeten worden er diverse soorten vlees klaargemaakt. Dit zou wel gekruid mogen worden, zodat het avondeten niet eentonig gaat smaken als je 2 weken verblijft.
Het avond eten was matig. Ontbijt was iedere ochtend het zelfde. Savonds was er geen entertainment.