De eerste nachten werden wij ondergebracht buiten hotel.
Dat viel tegen. Na drie nachten konden wij in hotel slapen met beter apartement en zicht op zee.
Idem als boven, maar vooral de receptie verdient een 10+
Lees meerGrote kamer met een super groot balkon.
Goede en goedkope restaurantjes in de buurt( 100 M )
Uitstekende service. Fraaie wandelpromenade. Altijd mooi weer daar.
Op deze pagina vind je informatie over Appartement Altamira in Costa Adeje, Tenerife.
Vakantiepanel.nl heeft 3 vakantie beoordelingen Altamira.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Appartement Altamira vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Appartement Altamira scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Altamira vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Altamira en het actuele weer Costa Adeje. Bekijk hier ook andere Appartements Costa Adeje of Appartements Tenerife. Op de pagina van Costa Adeje vind je vakantiebeoordelingen Costa Adeje en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Altamira achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Altamira!