Fris hotel, waarbij de kamers gerenoveerd zijn. Ruime kamers, dagelijks schoongemaakt, dagelijks schone badkakens. Badkamer ruim en schoon. Balkon met uitzicht op zee. Eten is ruim voldoende, oogt hygiënisch en voldoende keuze.
Lees meerZeer schoon en de medewerkers zijn zeer hulpvaardig (ik ben mindervalide) bij alles wat je doet in het hotel
Lees meerUitstekende ligging , zeer vriendelijk personeel, schoon , goede keuken.
Lees meerMooi centraal gelegen , goede kamers en zeer gevarieerd eten. Vriendelijk bediening. Herrie van jongeren valt reuze mee.
Lees meerHet eten was altijd heel gevarieerd en voor iedereen is er wel wat te vinden wat die lekker vind. De ligging is goed, je zit niet super dichtbij een club, maar als je er naar te wilt is het ook echt niet ver lopen. En het is een mooi schoon en groot hotel.
Lees meerMooi hotel, redelijk grote kamers die schoon waren. Aan de overkant van de straat is het strand en de boulevard.
Zwembad en de ruimte eromheen is wat aan de kleine kant maar in de periode dat wij er waren groot genoeg. De ruimte daar kan wat netter. Restaurant is gedateerd, eten geeft redelijk wat varriatie maar is soms niet goed klaargemaakt.
Aan het eind van je vakantie ga je liever ergens anders eten. Het restaurantpersoneel is erg vriendelijk in tegenstelling tot het personeel in de lobby.
Een hotel om alleen te slapen. rest eigenlijk slechter dan is aangegeven
Lees meerhet hotel was goed alleen was het heel gehorig en de wc plus douche waren onzettend klein mijn man is best wel flink en kon zich niet goed douche er was weinig ruimte
de kamer op zich was wel groot .
Onweer
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Hispania in Playa De Palma, Mallorca.
Vakantiepanel.nl heeft 16 vakantie beoordelingen Hispania.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Hispania vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Hispania scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Hispania vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Hispania en het actuele weer Playa De Palma. Bekijk hier ook andere Hotels Playa De Palma of Hotels Mallorca. Op de pagina van Playa De Palma vind je vakantiebeoordelingen Playa De Palma en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Hispania achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Hispania!
Excursie naar de grotten van draak en een bezoek aan de hoofdstad, bus naar de hoofdstad stop voor het hotel en kost €1,50
De touroperator had ons een boek gegeven met allemaal excursies die je kan doen. Wij hadden boottocht op een catamaran gedaan en dat was echt heel leuk.