De accomodatie was heel behoorlijk.
Een paar kleine puntjes: Het restaurant was gesloten.
De 'betonnen' vloer rond het zwembad was lastig en pijnlijk op blote voeten.
Los Concajos is niet toeristisch en het overdekte winkelcentrum is voor 75% leeg.
6.4
4.0
5.0
Geplaatst: 22 september 2011
Leo, 58 jaar
Amersfoort
augustus 2011
Schitterend zeezicht
Gunstige ligging aan de wandelpromenade tussen zee en complex naar het strand en dorp. Vrinedelijk personeel. Vlakbij supermarkt tegen normale prijzen en restaurants. Op de begane grond geen direct zeezicht, maar wel rechtstreeks toegang naar het zwembad.
8.8
Geplaatst: 8 augustus 2011
Rob in't Veld, 50 jaar
Lisse
Reisgezelschap:
Met partner (25 - 50 jaar)
maart 2011
goed appartement met vriendelijk personeel
ligging is erg mooi,alleen is het erg gehorig,leuke restaurantjes op loop afstand om uit eten te gaan.
7.7
Geplaatst: 30 maart 2011
Wybrig, 39 jaar
Terschelling Hoorn
Reisgezelschap:
Met partner (25 - 50 jaar)
februari 2011
Heerlijk rustige accomodatie op een top lokatie.
Heerlijk tustige accomodatie op een top lokatie. Naar verhouding groot twee kamer appartement. Ook geschikt voor vier personen. Prachtige oostkust van La Palma. Zwembad, supermarkt om de hoek, prachtige wandeling naar het strand langs de kust, leuke restaurantjes in het dorp. Aan de westkust meer zon uren.
7.3
Geplaatst: 3 maart 2011
Ruth, 68 jaar
Schoorl
rustig app. complex
het is een rustig app. complex ziet er goed uit de inrichting is erg sober vooral het inventaris van de keuken.
Erg veel last van het vliegveld heb je niet. En gelukkig is de discotheek dicht. Maar zwembad is ijskoud.
We hebben het er naar ons zin gehad.
6.7
Geplaatst: 22 februari 2011
Tilly, 58 jaar
Krimpen aan den IJssel
februari 2011
simpel appartement met weinig (keuken)inrichting, wel vriendelijke en behulpzame medewerkers.
La Palma is een mooi en prachtig wandeleiland. We wilden een appartement omdat we niet steeds voor ontbijt, lunch en diner naar een restaurant wilden. In de keuken staan een kleine braadpan, kleine koekenpan. klein pannetje en steelpannetje waar we thee in hebben gezet. Er was een koffiefilter, maar geen koffiekan. borden en bestek voor 3 personen en nog 3 keukenhulpjes. Geen blikopener en geen kurkentrekker. Op La Palma hebben ze hele lekkere wijn en dan is dit laatste toch een vereiste. 5 dagen in de week komt er iemand schoonmaken en bedden dekken. We zouden twee keer per week schone badhandoeken krijgen maar dat gebeurde vaker. Er ligt geen theedoek, keukendoek, afwasborstel of sponsje.
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.
De beste garantie voor objectief reisadvies.
De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.
Kaart appartementen Lago Azul
Javascript is required to view this map.
Bestemmingen in omgeving appartementen Lago Azul
Lees meer over Los Cancajos
Wil je meer weten over Los Cancajos? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Los Cancajos.
Wil je meer weten over La Palma? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in La Palma.
Wil je meer weten over Spanje? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Spanje.