Is aan opknapbeurt toe. Veel kapot en aan vervanging toe
Lees meerDe bungalows zijn van alle gemakken voorzien. Allen ronom t zwembad gesitueerd. Met een klein eigen tuintje.
Nieuwe bedden.
Vlakbij t strand, restaurants en winkelcentra.
Las Brisas is gelegen op loopafstand van het strand, voornamelijk erg rustig en overzichtelijk.
Lees meerGeen luxe, maar overal dichtbij.
Airco mag aangelegd worden.
Wifi werkte NIET
Rustige locatie, prima gelegen, bungalows leuk gesitueerd rond het zwembad, aardig personeel, schoonmaak en wasservice prima.
Lees meerGoed park rustig schoon overal vlakbij de keuken was erg minimaal ingericht omdat je daar niks kan eten of drinken
Lees meerKeuekenmateriaal minimaal erg weinig.. bij hetzwembad weinig bedden en nog minder parasols
Lees meerHoewel Las Brisas een heerlijk en rustig park is , blijft het jammer dat in deze periode het water van het zwembad zo koud is, waardoor het verblijf toch minder is dan ik verwachtte.
Op deze pagina vind je informatie over Bungalow Las Brisas in Playa Del Ingles, Gran Canaria.
Vakantiepanel.nl heeft 81 vakantie beoordelingen Las Brisas.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Bungalow Las Brisas vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Bungalow Las Brisas scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Las Brisas vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Las Brisas en het actuele weer Playa Del Ingles. Bekijk hier ook andere Bungalows Playa Del Ingles of Bungalows Gran Canaria. Op de pagina van Playa Del Ingles vind je vakantiebeoordelingen Playa Del Ingles en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Las Brisas achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Las Brisas!
Receptie is erg weinig aanwezig, bij klachten over geluidsoverlast is er niemand direct aanspreekbaar. Buitendeur complex is zeer slecht te openen, daar heeft IEDEREEN last van. Lijkt me een kleine moeite om dit te regelen. En volstrekte onduidelijkheid over verversen handdoeken, niet dagelijks en soms pas na twee dagen.
De receptie is niet de hele dag bezet daardoor moesten wij de hele dag met onze koffers leuren