Geen goede ervarig. Met 5 volwassenen een appartement gehuurd.
Appartement zelf is goed qua ruimte, Schoonmaak laat te wensen over en beddegoed is ook niet je van het, hang en sluitwerk belabberd (niets achterlaten dus) want de balkon schuifdeuren zijn van buiten makkelijk te openen. Inventaris keuken is ronduit slecht. Het was een rommeltje en van niets was genoeg voor 5 personen. We hebben zaken moeten kopen.
Je bent dus gedwongen buiten de deur te eten.
Klap op de vuurpijl waren de zeer slechte bedden. Hernia als reiskadeau! 2 x hebben we zelf toiletpapier moeten halen want dat werd niet bijgevuld.
De toegezegde WIFI was er ook niet en voor de TV moest je 1 euro per uur betalen middels een muntautomaat. Ik heb mij echt afgevraagd waar ik terecht gekomen was.
Geen aanrader dus. Ligging is op zich wel goed. ±150 meter van de boulevard. Vanaf balkon uitzicht op zee.
Het zou D reizen sieren deze bestemming te verwijderen uit haar assortiment of er expliciet bij aangeven dat de faciliteiten slecht zijn. De prijs mag dan ook wel naar beneden
Kort bij strand gelegen, niet lux , wel zuiver, goed en vriendelijk huishoudelijk personeel. Jammer dat er geen lift is. Voor ons als 60plussers voor herhaling vatbaar in januari. Lekker rustig en geen last van jongeren met alle respect.
Lees meerWij komen hier al ruim 15 jaar. Het is geen luxe appartement, maar de combinatie van rust, personeel en zwembad aan appartement zorgt ervoor dat we hier steeds weer terugkomen.
Lees meerVerouderd complex, goede hygiëne, mindere bedden, voldoende uitgerust
Lees meerLeuk appartement. Helaas alleen maar Spanjaarden. Goede sfeer, vriendelijk personeel. Leuk zwembad voor de kids.
Kom hier al 16 jaar. Uiterst vriendelijk. Heb zelf een gerenoveerd appartement. Sommige appartementen ienen gernoverd te worden. Hangt af van de eigenaren.
Lees meerApp. Simpel ingericht maar alles is wel aanwezig, echt goed schoon.
Vriendelijk personeel, mochten langer in app. Blijven ivm kinderen en late vlucht. Goede service!
Voor een zonvakantie in maart is Las Algas al enkele jaren ons adres in Playa del Ingles.
Net en hygïenisch appartement en zwembad met voldoende ruimte.
Op deze pagina vind je informatie over Appartement Las Algas in Playa Del Ingles, Gran Canaria.
Vakantiepanel.nl heeft 42 vakantie beoordelingen Las Algas.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Appartement Las Algas vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Appartement Las Algas scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Las Algas vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Las Algas en het actuele weer Playa Del Ingles. Bekijk hier ook andere Appartements Playa Del Ingles of Appartements Gran Canaria. Op de pagina van Playa Del Ingles vind je vakantiebeoordelingen Playa Del Ingles en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Las Algas achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Las Algas!
Voor ouderen in de winter die goed ter been zijn en trappen kunnen lopen een aanrader.