“ Prima hotel, kamers en personeel. Good value for money. Het entertainment was saai, maar dat kan liggen aan de periode en gemiddelde leeftijd. Strand met beperkte faciliteiten op 5 a 10 minuten lopen en strand met veel faciliteiten, Maspalomas op ruim kwartiertje. “
“ Geen toelichting bij de review gegeven “
“ Fijn hotel. Vriendelijk personeel, eten is prima en het is er schoon. “
“ Absolute aanrader! Prijs - kwaliteit is helemaal in verhouding. Schoon hotel, vriendelijk personeel en goed eten. Tip, regel een huurauto via Escorial, scheelt veel geld en gedoe! “
“ Hotel net iets beter dan de rest. Geen handdoeken leggen, geen lange rijen bij eten, cocktails werden echt gemixt. “
“ Schoon, verzorgd, lekker eten en vriendelijk personeel. “
“ Het hotel is netjes en er is veel te doen qua voorzieningen en ook animatie. Het eten is goed, gevarieerd en veel keuze. Het hotel ligt op loopafstand van het strand en de boulevard en vanaf daar is met een huurauto het eiland goed te verkennen. Het voelt zowel overdag als 's avonds veilig om als vrouw alleen op pad te gaan. Rustzoekers zou ik het niet direct aanraden, maar daarvoor is het hele stadje naar mijn mening niet echt geschikt. “
“ Erg vriendelijk, goed van eten en drinken, veel variatie in eten, mooie schone kamers. Voor herhaling vatbaar. “