Op het balkon van mijn kamer komt de hele dag geen zon. Omdat het bijna altijd waaide is het dan niet prettig om daar te zitten. Toen ik dit meldde bij de receptionist, reageerde hij hier totaal niet op
Lees meerHotel, kamer en personeel zijn goed. Avondeten minder, weinig smaak, vreemde gerechten en niet warm.
Lees meerGoed bevallen, anders kies je niet voor de tweede keer voor dit hotel.
Lees meerMooi hotel, fijne ligging en vriendelijk personeel
Lees meerHeerlijk ontbijt en prima avond eten superschool gastvrij en zeer vriendelijk personeel.
Kortom een aanrader voor een heerlijke relaxte vakantie.
Het is een modern goed hotel, prima centrale ligging.
Personeel is super vriendelijk en service gericht. We hebben een geweldig verblijf gehad in Caserio.
Hotel Caserio is een mooi en goed onderhouden hotel. Ook de ligging is prima. De bedden bij het zwembad zijn heerlijk om op te liggen.
Helder/Zonnig
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Caserio in Playa Del Ingles, Gran Canaria.
Vakantiepanel.nl heeft 70 vakantie beoordelingen Caserio.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Caserio vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Caserio scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Caserio vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Caserio en het actuele weer Playa Del Ingles. Bekijk hier ook andere Hotels Playa Del Ingles of Hotels Gran Canaria. Op de pagina van Playa Del Ingles vind je vakantiebeoordelingen Playa Del Ingles en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Caserio achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Caserio!
We hadden een 3 persoonskamer geboekt. 3de bed was een bedbank en lag niet super confortabel. Dat zou beter kunnen. Verder allen maar lof.