Vakantiebestemmingen Gran Canaria Spanje

« Toon alle bestemmingen

14 bestemmingen in Gran Canaria

Gran Canaria
Gran Canaria is een Spaans eiland dat gelegen is in de Atlantische Oceaan, voor de westkust van Marokko. Het eiland maakt deel uit van een archipel die bekend staat als de Canarische Eilanden. Deze eilandengroep, naast Gran Canaria bestaande uit Lanzarote, Tenerife, La Palma, Fuerteventura, La Gomera en El Hierro, behoort tot de monarchie van Spanje.

Gran Canaria is een van de bekendste Canarische Eilanden en is centraal in de eilandengroep gelegen. Ten oosten bevindt zich o.a. Fuerteventura en in het westen ligt Tenerife. Gran Canaria is een mix van de verschillende natuurlijke gezichten van de archipel. Het heeft zowel een grof, vulkanisch landschap als een groen, bergachtig landschap met goudgele stranden. Mede daardoor is het een van de bekendste en populairste toeristengebied van Europa. Jaarlijks brengen enkele miljoenen toeristen hier hun vakantie door.

Weer Gran Canaria
Een van de redenen dat een vakantie Gran Canaria ongekend populair is, is het klimaat op het eiland. Net als de omliggende eilanden heeft Gran Canaria een zeer aangenaam klimaat waardoor het eiland gedurende het hele jaar een prima vakantiebestemming is. De zomers zijn warm, met gemiddelde temperaturen tot 30 graden. In de wintermaanden zakt het kwik weliswaar, maar zal het er gemiddeld nooit kouder worden dan 20 graden. Daarbij is de kans op neerslag in deze periode niet groot. Door de ‘eeuwige lente’ is Gran Canaria zowel in de drukke zomermaanden als in de wintermaanden een ideale plek om vakantie te vieren.

Vakantie Playa del Ingles
De bekendste badplaats op het eiland heet Playa del Inglés. Dit toeristenoord is een ware magneet voor zonaanbidders en het is dan ook al decennia lang een van de populairste zonbestemmingen van Europa. De plaats bezit een breed zandstrand, met daarachter voornamelijk hotels en andere faciliteiten die gericht zijn  op het toerisme. Ook in het centrum van de badplaats is een groot aantal restaurants, discotheken, bars en andere uitgaansgelegenheden te vinden om de toeristen een zo fijn mogelijke vakantie te bieden.

Hotels Gran Canaria
Enkele bekende hotels Gran Canaria zijn hotel Eugenia Victoria, Barbacan Holiday Residence en IFA Buenaventura.

Bekijk hier direct hotels Gran Canaria en appartementen Gran Canaria. Ook vind je hier actuele prijsinfo Gran Canaria, waaronder last minute Gran Canaria.
 

Op deze pagina vind je informatie over Gran Canaria. Ben je op zoek naar een geschikte accommodatie voor jouw vakantie Gran Canaria? Je vindt hier o.a. bestemmingen, accommodaties en het huidige reisaanbod van reisaanbieders. Op basis van vakantiebeoordelingen hebben we daarnaast een top 10 hotel beoordelingen Gran Canaria gemaakt. Deze ziet er als volgt uit:

In totaal staan er op Vakantiepanel.nl 107 hotels Gran Canaria, 101 appartementen Gran Canaria en 0 campings Gran Canaria. Deze accommodaties liggen verspreid over diverse vakantie bestemmingen Gran Canaria. Hieronder hebben we de best beoordeelde vakantie bestemmingen in Gran Canaria op een rijtje gezet:

Ben jij op zoek naar een all inclusive Gran Canaria of een last minute Gran Canaria? Bekijk hier direct de actuele prijsinfo Gran Canaria voor een vliegvakantie Gran Canaria.

« 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 35

Reisaanbieders voor Gran Canaria

Recent bewaarde items

Je kunt eenvoudig je favoriete accommodaties en bestemmingen bewaren. Interessante accommodatie of bestemming gevonden? Klik dan op bewaren. Vanuit je persoonlijke pagina kun je ze dan één voor één bekijken.