Voor RIU begrippen max 3-sterren waardig. Mogelijk dat dit na de verbouwing wel meer sterren waard gaat zijn!
Lees meerLigging goed, netjes ontvangst, vriendelijk personeel.
eten en drinken prima.
Kamers netjes.
Schoon, vriendelijk, geweldig eten, ruime kamers. We komen graag een keer terug.
Lees meerprima hotel voor een rustige vakantie.
Geen harde muziek bij het zwembad, dat is een verademing t.o.v. andere hotels. Kamers zijn keurig en worden goed schoon gehouden.
Het eten is goed, wat meer afwisseling en meer show-cooking zou het geheel beter en waarschijnlijk smakelijker maken.
RIU Belplaya is een prettig 4-sterren hotel direct aan het strand Playa Mare van Torremolinos gelegen.
Lees meerHotel is rustig gelegen aan de boulevard van Torremolinos. Van hieruit kan je de drukte opzoeken en is het centrum op ongeveer 30 min. lopen. Er kunnen diverse trips naar o.a. Sevilla, Cordoba, Malaga gemaakt worden. De boulevard oversteken en je bent op het strand. Het hotel is wel aan een renovatie toe,
Lees meerMooi hotel, wel gehorige kamers. Het personeel is heel vriendelijk. En wat wij vooral belangrijk vinden: ze lopen niet op fooien.
Het eten is goed, als je van vis houdt zit je er helemaal goed.
Wat betreft het 'voorop lopen wat betreft glutenvrij': dat valt nogal tegen. Het glutenvrije eten staat tussen het glutenbevattende eten, wasrdoor kruisbesmetting heel makkelijk kan gebeuren (en ook is gebeurd in mijn geval).
Bloed vlekken in de kussens,gele vlek in een laken ,airco werkte niet en de fan draaide heeeel langzaam.Op het camping bed waar ik als volwassenen op moest slapen,lag een matras van 8cm dik.Ik lag dus op de lattenbodem!!!3dgn later hadden wij lippenstift in 1 van de kussen slopen.Zwembad was niet schoon.meerdere mensen hadden oorontsteking,waaronder ik zelf.Het eten was niet warm.Patat was slap.Je moest betalen voor de WiFi ,die meer storing had ,dan niet.Dit mag geen Riu hotel heten!!!!!
Helder/Zonnig
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Riu Belplaya in Torremolinos, Costa Del Sol.
Vakantiepanel.nl heeft 71 vakantie beoordelingen Riu Belplaya.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Riu Belplaya vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Riu Belplaya scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Riu Belplaya vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Riu Belplaya en het actuele weer Torremolinos. Bekijk hier ook andere Hotels Torremolinos of Hotels Costa Del Sol. Op de pagina van Torremolinos vind je vakantiebeoordelingen Torremolinos en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Riu Belplaya achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Riu Belplaya!
Prima hotel kort bij het strand, alleen veel last van vliegen bij zwembad. Aanrader om vliegenstift mee te nemen. Ook voldoende gelegenheid voor excursie's te maken. Dus zeker een aanrader.
Enige minpunt het gebrek aan voldoende toiletten. Daardoor hangt er een vieze lucht in de toiletten die er wel zijn. Geen toiletten buiten bij het zwembad. Overigens worden de toiletten die er zijn goed schoon gemaakt.
Uitstapjes naar Sevilla, Cordoba en Granada zijn de moeite waard. Treinstation is op 10 min. lopen van hotel en rijdt tussen Málaga en Fuengirola. Hotel is minder geschikt voor kinderen.