ziet er netjes uit. de ligging is hoger maar door leuke straatje met ( veel trappen) is de boulevard te bereiken
Lees meerIk heb het erg naar mij zin gehad. Ik ben in januari geweest met mijn 2 kinderen van 6 en 9 en vonden hey ook helemaal geweldig. Het is lekker dichtbij de openbaar vervoer. Winkels zijn lekker dichtbij.
Lees meervoor herhaling vatbaar, goede ligging zeer netjes en lekker eten.
Lees meerZeer verouderd hotel die absoluut geen 4 sterren verdiend, all clusive was zeer matig, drankjes die vrij waren waren vies en niet te drinken, wilde je iets kwaliteit dan moest je bijbetalen.
Lees meerDe medewerkers zijn zakelijk , het hoognodige wordt je verteld verder wordt er geen moeite gedaan om je enige uitleg te geven, groeten of bij uit checken een vriendelijk woord zit er niet in..
Het eten was eigenlijk altijd koud!!!!!!
De ligging is helemaal prima en er is een lift naar het strand (ook dat moet jezelf uitzoeken ) en dat scheelt enorm.. dat scheelt heel veel trappen..
Vriendelijk personeel , fijn hotel . Mooie zwembaden, iets te weinig bedjes bij zwembad waardoor ochtend rij stond , dat is klein minpuntje .
Verder heerlijk uitgebreid ontbijt , ontbrak aan niets, goed geregeld
Leuk hotel met vriendelijk personeel... noet ver van strand..( LET OP , ER IS EEN LIFT NAAR DE EEE NIET VER VAN HET HOTEL, anders is het 8 verdiepen omhoog en omlaag ). Leuke winkelstraat in omgeving en ook met de trein kan je overal gaan
Lees meerMooi hotel in het centrum. Mooi uitzicht en het personeel van de receptie waren super aardig en behulpzaam. Schoon en geen last van geluiden van buitenaf.
Regenbui
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Gran Hotel Cervantes in Torremolinos, Costa Del Sol.
Vakantiepanel.nl heeft 112 vakantie beoordelingen Gran Hotel Cervantes.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Gran Hotel Cervantes vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Gran Hotel Cervantes scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Gran Hotel Cervantes vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Gran Hotel Cervantes en het actuele weer Torremolinos. Bekijk hier ook andere Hotels Torremolinos of Hotels Costa Del Sol. Op de pagina van Torremolinos vind je vakantiebeoordelingen Torremolinos en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Gran Hotel Cervantes achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Gran Hotel Cervantes!
Neem dit hotel niet. Prijs kwaliteit verhouding klopt niet voor wat je krijgt. Hotel heeft wel een goeie ligging middenin het centrum en loop afstand van het strand.
Prima hotel voor een betaalbare prijs. Wij waren wel blij dat we gekozen hadden voor logies en ontbijt. In de buurt zitten talloze goede restaurants voor een betaalbare prijs.