Werden heel vriendelijk ontvangen door de mevrouw Pita die het appartement schoon houdt en bedden verschoont en volop handoeken verzorgt uitstekend. Goed schoon gemaakt, al kun je zelf de boel eens vegen.
Min puntjes zijn dat er geen verlichting boven de bedden is en dat er maar 3 kanalen op de TV zijn.
zicht op opgaande zon onderhoud wat minder zelf wat schoonhouden
Lees meerwij gaan er nooit meer heen wat een slechte accommodatie
wij zijn 12 dagen geweest geen oog dicht gedaan vanwege de herrie beneden
daar ik al jaren aan de costa kom speciaal dit plekje gekozen, ligt schitterend, alles in de buurt, geen enkel probleem, wel spreek ik de taal en weet de weg
Lees meernooit meer wij zijn 13 dagen gweest waarvan maar twee goed geslapen drie cafe naast je herrie tot drie snachts en de eigenaar nooit gezien probeer geld af te troge voor dingen wat al kapot was toen we binnen kwamen echt heel slecht ervaring
Lees meerGeschikt voor een onafhankelijke vakantie.
Er wordt een keer in de week schoongemaakt, maar dat was voor ons geen bezwaar, er staan spullen genoeg om het appartement zelf goed schoon te houden.
Dichtbij het openbaarvevoer.
Op loopafstand van Benalmadena en Torremolinos.
Met een bootje kun je ook naar Fuengirola, wat een leuk tochtje is.
Carihuella zelf is een leuk plaatsje met goede restaurants.
erg stoffig, er was waarschijnlijk al lang niet verhuurd en dus niet schoongemaakt, geen lift dus trappen lopen, op de foto's stond een 2 zitsbank die niet in het appartement stond.
Lees meerMooie en goed onderhouden studio alles wat je nodig heb is er. Je voelt je erg welkom. Een top lokatie voor een leuke prijs.
Op deze pagina vind je informatie over Appartement Carolina in Torremolinos, Costa Del Sol.
Vakantiepanel.nl heeft 9 vakantie beoordelingen Carolina.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Appartement Carolina vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Appartement Carolina scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Carolina vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Carolina en het actuele weer Torremolinos. Bekijk hier ook andere Appartements Torremolinos of Appartements Costa Del Sol. Op de pagina van Torremolinos vind je vakantiebeoordelingen Torremolinos en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Carolina achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Carolina!
Volop gelegenheid om met de bus of trein andere plaatsen te bezoeken. Wij gaan zeker terug