Veel Spanjaarden in dit hotel maakt dat je je in Spanje op vakantie bent. Daardoor veel herrie in eetzaal en daardoor ook gezelligheid in de bar/dansruimte
Lees meerVeel Spanjaarden veel geluid in eetzaal.
Wij hadden een niet gerenoveerde kamer, was wel jammer.
S avonds heel gezellig en lekker druk fijne muziek om te dansen
Lees meerTegenwoordig is bijna in elk hotel Wifi erbij, Dit hotel moet je Betalen voor Wifi, Aandachtspunt??? Groenten was lauw, Kruimel ei was droog
Lees meerHet hotel is prima om in de winter enkele weken te vertoeven.
Lees meerVerwacht niet te veel van dit hotel, maar daar is de prijs ook naar.
Lees meerMen is bezig met de kamers te renoveren als je een gerenoveerde kamer krijgt is het een prima hotel
Lees meereten is redelijk goed, maar erg simpel en niet heel uitgebreide keus.
er zijn wel kamers die heel ongunstig liggen, zoals onderin een binnenplaats, komt geen zon. er zijn kamers zonder balkon met alleen een klein raam en zelfs kamers helemaal zonder ramen en buitenlicht en -lucht! je moet het dus wel treffen. kleine kamers.
Helder/Zonnig
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Fiesta Park in Benidorm, Costa Blanca.
Vakantiepanel.nl heeft 68 vakantie beoordelingen Fiesta Park.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Fiesta Park vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Fiesta Park scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Fiesta Park vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Fiesta Park en het actuele weer Benidorm. Bekijk hier ook andere Hotels Benidorm of Hotels Costa Blanca. Op de pagina van Benidorm vind je vakantiebeoordelingen Benidorm en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Fiesta Park achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Fiesta Park!
Om je bagage te wegen, gebruik niet de weegschaal in het hotel, die geeft 4 kilo teveel aan.
Ik hoop maar heb mijn twijfels dat u iets met deze informatie doet. Zoals de klant tevoren goed inlichten over bovengenoemde.
all inclusief consumptie in boven bar een half uur voor lunch en Diner stoppen i.v.m veiligheid(morsen op trappen en vloer)