Fijn hotel en perfecte ligging in het centrum met de metro voor de deur , ontbijt prima
Lees meerHotel is heel centraal! Alles op voetafstand . Metro is tegenover van de hotel en alles super dichtbij!
Eerste dag hebben we kamer gekregen die nog niet schoongemaakt was, kwam de medewerker zonder excuus te bieden een andere kamer gebracht. Iedere keer slot deed niet en we moedten meerdere keer per dag naar de receptie gaan om de slot te vragen. Maar verder is goed hotel.
Gerenoveerde kamers met prima bed en douche. Mooie ontbijtzaal maar ontbijt was rommelig. Werd wel aangevuld maar greep toch regelmatig mis.
Ligging is geweldig in het centrum dichtbij metrostation
De ligging van het hotel was perfect was de kamer was erg slecht. Oud en versleten. Badkamer was vies. Keuze bij het ontbijt was best oké, maar erg druk waardoor de tafels tussendoor niet opgeruimd werden.
Lees meerHotel ligt in het centrum, metro voor de deur, tram 28 rijd er ook langs maar is altijd propvol. Ontbijt is goed, van alles wat. Elke avond spontane muziek voor de deur, gezellig! Maar ik was wel blij met mijn oordopjes. Basic kamer maar netjes. Ik zou hier zeker terugkomen!
Lees meerHotel ligt hel centraal in het centrum. Vlakbij verschillende bezienswaardigheden. Tegenover het hotel een metro station en voor het hotel stopt tram 28. Goede uitval basis voor alle bezienswaardigheden.
Kamers werden elke dag schoongemaakt en schone handdoeken.
Ligging hotel een 10 + personeel een dikke onvoldoende niet aardig geen begroeting geen aandacht voor de cliënten. Niet meedenken enz enz. Bedden heel goed. Schoonmaken badkamer is niet uitgedaan de 5 dagen dat wij er geweest zijn dikke laag stof op bad meubel en fontein. Niet gedweild. Er hing een riolings lucht dat werd verdoezeld met zware homespray die op je adem sloeg.
Met het ontbijt was niks mis mee er was voldoende om uit te kiezen. Omdat de ligging zo ontzettend goed was ,hebben we een fijne vakantie gehad. De foto`s op de website is een erg vertekend beeld.
Met vriendelijke groet,
MvH
Er zijn nieuwere en oude kamers, maar t is allemaal harstikke schoon en het personeel is heel vriendelijk!
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Borges in Lissabon, Lissabon.
Vakantiepanel.nl heeft 79 vakantie beoordelingen Borges.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Borges vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Borges scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Borges vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Borges en het actuele weer Lissabon. Bekijk hier ook andere Hotels Lissabon of Hotels Lissabon. Op de pagina van Lissabon vind je vakantiebeoordelingen Lissabon en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Borges achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Borges!