Goede ligging, aan het strand, bij de strip met de vele bars. Wel lveel hoogteverschillen, niet geschikt voor minder valide,
Lees meerVerouderd hotel met beperkte faciliteiten. Kamer gedateerd. Complex is toe aan een flinke opknapbeurt.
Lees meerErg goed, zagen veel slechte reacties maar daar is niks van waar
Lees meerIk zou het wel nog een keer boeken voor de prijs. Wij hadden kamer 604. Dat was aan de wegkant, een kleine studio. Schoon want gerenoveerd. Het was goed voor wat het was. Douchekop viel soms naar beneden. Bedden waren echt heel erg goed. Heel kleine studio maar voldoende als je toch steeds de hort op gaat..
Om de dag schoongemaakt en kregen 4x schone handdoeken in 7 dagen tijd. Aan deze kant van het hotel veel geluidsoverlast ervaren van de strip, en de weg die ervoor ligt. Ze waren ook iets aan het bouwen aan de overkant dus dat was niet zo prettig maar ook weer zo een dingetje van tja waar maak je je druk om voor dat geld. Zwembad vies. Slecht bijgehouden, overal peuken bekers en tissues. Te weinig bedden en parasols. Werden sochtens al gereserveerd door mensen met handdoekjes. Heel veel engelsen groepen die schreeuwen en muziek hard luisteren. Prima hotel voor jongeren hoor. Locatie top, kan niet anders zeggen. Slechte animatie.
Slechte matrassen hele harde randen
Schoonmaak kamer drama
Club praia da oura ligt dicht bij het strand waar gezellige restaurantjes zijn aan een prachtige kustlijn. De tuin en de appartementen zijn heel goed onderhouden, het is er prima vertoeven en het personeel is erg vriendelijk. Aanbeveling, vooral met jonge kinderen.
Lees meerHet zag er verzorgd uit.
Je hebt er alles wat je nodig hebt.
Het zwembad zag er schoon en verzorgd uit.
Het appartement ligt tussen het strand en het nieuwe centrum in.
Het winkeltje en de bakker was maar een paar minuten lopen dus dat was wel fijn.
Uitstekend appartement, zowel voor ouderen en gezinnen. Mooi zwembad en toegang naar het strand is heel te noemen, n.l. via de tuinen van het komplex. Zo kan je bovenlangs naar de grote weg zonder trappen, maar wel met liften. Prima plek om te recreeren.
Helder/Zonnig
Op deze pagina vind je informatie over Aparthotel Clube Praia Da Oura in Albufeira, Algarve.
Vakantiepanel.nl heeft 41 vakantie beoordelingen Clube Praia Da Oura.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Aparthotel Clube Praia Da Oura vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Aparthotel Clube Praia Da Oura scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Clube Praia Da Oura vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Clube Praia Da Oura en het actuele weer Albufeira. Bekijk hier ook andere Aparthotels Albufeira of Aparthotels Algarve. Op de pagina van Albufeira vind je vakantiebeoordelingen Albufeira en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Clube Praia Da Oura achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Clube Praia Da Oura!
Absoluut top locatie en heerlijke bedden. Verder wel onhygiënisch zwembad en tuinen bevuild. Slechte animatie.
We hebben het erg naar ons zin gehad, alleen het balkon had iets groter gekund zodat we er met zun allen konden ontbijten. Verder zou ik niet veel minpunten kunnen noemen.