Ligt hoog boven het oude centrum. De trap naar boven is pittig. Verwarmd groot zwembad en uitgebreide gym, gratis.
Lees meerIk kende Albufeira alleen van dronken, feestende Britten, maar Cerro Mar ligt aan het oude centrum, ver weg van "de strip". Bovendien was het januari, vrijwel alles dicht, weinig hotelgasten, wat een zalige rust! Een mooi uitzicht over het stadje. Het hotel is heel groot en heeft meerdere panden in de straat. De lange trap naar beneden (naar het centrum) valt reuze mee. In tien minuten waren wij op het strand. We hebben genoten van het binnenbad (met badmuts), de best uitgebreide gym en de sauna en Turks stoombad. De bowling was dicht. Het restaurant en de bar hebben een prima kaart voor schappelijke prijzen. Het ontbijtbuffet was ook goed - tegen betaling kun je verse jus of smaakvollere koffie bestellen. De kamers zijn ruim en hebben een grote keuken. Daardoor rook onze kamer wel een beetje naar gebakken vlees. We hebben heerlijk geslapen. Bovenal was het personeel van Cerro Mar heel fijn en vriendelijk. Ze hadden zelfs een cadeautje voor mijn verjaardag, zo lief!
Lees meerHet zijn nette appartementen met goede bedden. Elke dag wordt er schoongemaakt en krijg je schone handdoeken. Alleen is er geen Wifi in de appartementen en ook niet bij te kopen, moet je naar de lobby van het hotel gaan. Voor mensen slecht ter been, lastig om in het centrum van Albufeira te komen, via een trap met ongelijke treden. Verder alles netjes verzorgt.
Lees meerGroot hotel niet echt gezellig ingericht, wel erg prettig, behulpzaam en vriendelijk personeel. Niet echt geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Lopend prima te doen de 99 trappen naar beneden en terug met de taxi wat maar € 3,50 kost.
Lees meerPrima locatie, mooie zwembaden, goede lunches. Op 5 min van oude centrum. Hiervoor wel 99 treden naar beneden. Dat is prima te doen mits je natuurlijk goed ter been bent. Oude centrum heeft heerlijke restaurantjes, winkeltjes. Ook het zeer mooie zandstrand is op 5 min van appartement. Met bewaking op strand en vlag indicatie. Kan soms zeer hoge golven hebben, erg mooi maar oppassen.
Lees meerMooie grote appartementen voorzien van vaatwasser
Waterkoker ,koffiezetapparaat, en zelfs een wasmachine
Cerro Mar Atlantico is een aanrader voor de 60 plusser
Lees meerHet appartementencomplex ligt mooi gelegen bij het oude centrum. Veel faciliteiten. En supermarkt dichtbij.
Regenbui
Op deze pagina vind je informatie over Appartement Cerro Mar Atlantico in Albufeira, Algarve.
Vakantiepanel.nl heeft 255 vakantie beoordelingen Cerro Mar Atlantico.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Appartement Cerro Mar Atlantico vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Appartement Cerro Mar Atlantico scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Cerro Mar Atlantico vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Cerro Mar Atlantico en het actuele weer Albufeira. Bekijk hier ook andere Appartements Albufeira of Appartements Algarve. Op de pagina van Albufeira vind je vakantiebeoordelingen Albufeira en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Cerro Mar Atlantico achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Cerro Mar Atlantico!
Maak gebruik van de gratis shuttle bus. Bezoek de galerie op het centrale plein. Huur een auto om het achterland te ontdekken.
De safaritocht was erg gezellig met een lunch bij een lokale boerderij met zwembad. Ook de boottocht met dolfijnen spotten en rotsen bekijken was de moeite waard.
Als ik een aanbeveling kan geven dit is geen hotel waar mensen die slecht ter been zijn naar toe moeten gaan. Om naar het centrum te lopen moeten er veel trappen gelopen worden, daarnaast ligt het heuvel opwaarts en is het een kleine klim. Als je jonger bent is het makkelijker te doen om de stukken af te lopen.