De steden van dit najaar!

07-10-2014

New York… The city that never sleeps… The Big Apple… Er zijn vele namen voor de stad die geldt als een van de bekendste (misschien wel dé bekendste) van de wereld. Thuishaven van het wereldberoemde Vrijheidsbeeld, Central Park en Times Square, is New York een grote trekpleister voor allerlei soorten publiek dat jaarlijks naar deze stad komt. Bezoekers zijn steevast enthousiast over alles wat de stad te bieden heeft, en de reviews op Vakantiepanel.nl zijn dan ook vrijwel alle positief. Een stedentrip New York is daarom ook een van de populairste ter wereld. Lees meer ….

Praag is de hoofdstad van Tsjechië, ligt centraal in het land en wordt als een van de mooiste steden van Europa gezien. Het is dan ook niet voor niets dat een stedentrip Praag tot de populairste stedentrips behoort. Praag, ook wel de Gouden Stad genaamd, heeft een indrukwekkend mooie binnenstad met kleine, smalle en kronkelige straatjes, culturele hoogstandjes en sfeervolle restaurants en terrasjes. Het centrum staat mede daarom op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Lees meer.…           

Madrid is de hoofdstad van Spanje en is centraal gelegen in het land. Madrid is de grootste van Spanje en telt ruim 3 miljoen inwoners. Samen met o.a. Barcelona, Sevilla en Valencia behoort Madrid tot de populairste stedenreizen van Spanje. Dat een stedentrip Madrid jaarlijks door vele toeristen wordt ondernomen, heeft voor een groot deel te maken met de aanwezige bezienswaardigheden en de vaak aangename temperatuur. Lees meer ….