prima hotel, mooie kamers. Wel aan de prijs,maar in verhouding met wat je krijgt,
Lees meerEen echt familiehotel waar je zelfs met hp niks tekort komt: tussen drie uur en vijf uur was er voor alle gasten een klein buffet. Eten van goede kwaliteit en onze kamer was eenvoudig maar prima verzorgd. Gratis wifi voor 4 apparaten per kamer en signaal sterk genoeg. Personeel is erg behulpzaam en vriendelijk. Wij zijn niets tekort gekomen. Super tijd achter de rug.
Lees meerKeurig netjes verzorgd hotel, directiepaar is direct betrokken en geeft volle aandacht aan het product.
Dit is duidelijk te merken in alle afddelingen van het hotel.
Uitstekend hotel
Dit hotel is super mooi, de kamer super netjes, het eten is super lekker, het personeel is zeer vriendelijk kortom een pracht hotel, het is alleen niet goedkoop
Lees meerIn tegenstelling tot bijna alle andere hotels krijg je bij dit hotel ook als single ouder kinderkorting.
Dus als single ouder nooit via een reisbureau boeken, want dan moet je weer met twee volwassenen en een kind op één kamer slapen voor kinderkorting.
Verder is het eten uitstekend en zijn de faciliteiten gewoon goed.
Enig minpunt: waardeloze internetsnelheid op de kamers zelf.
Ze gaven wel aan dat dat nog verbeterd zou worden.
Verder een fantastisch hotel.
Met onze groep van 7 volwassenen in maart 2012 een super tijd gehad in Hotel Schermer. Bediening, eten, welness, vriendelijkheid en gastvrijheid: het klopt allemaal en ligt op hoog niveau.
Binnen 5 min. lopen van lift waar ook skiverhuur en - depot zit. Het was kort, maar erg goed !
personeel kent zijn gasten en weet al vlug wat je wensen zijn.
staan klaar ,zijn zeer vriendelijk.
hotel is keurig verzorgd en schoon.
heerlijke luxe ,zoals sauna.
ligging perfect,alleen jammer dat wij en kamer aan straatkant hadden,iets onrustig.
auto
Onweer
Onweer
Regenbui
Hagel
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Vital Landhotel Schermer in Westendorf, Tirol.
Vakantiepanel.nl heeft 10 vakantie beoordelingen Vital Landhotel Schermer.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Vital Landhotel Schermer vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Vital Landhotel Schermer scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Vital Landhotel Schermer vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Vital Landhotel Schermer en het actuele weer Westendorf. Bekijk hier ook andere Hotels Westendorf of Hotels Tirol. Op de pagina van Westendorf vind je vakantiebeoordelingen Westendorf en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Vital Landhotel Schermer achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Vital Landhotel Schermer!