Kamers gedateerd het kraakte allemaal van bed tot vloer.
het bedienend personeel bij eten was zeer onvriendelijk
eten was goed ruime kamers
bar personeel soms slecht humeur
Het eten was slecht en de bereikbaar naar de kamers, door middel van een te kleine lift, ook slecht!
Het personeel was vriendelijk, daar is niks op te zeggen.
begrijp niet dat de touroperator daar al zoveel jaren komt!!!!!!
Ze stellen dat ze diervriendelijk zijn. Vergeet het maar. Je mag blij zijn dat je hondjes (in dit geval 2 teckels) worden getolereerd. Voor ons was er geen plaats in de eetgelegenheid. Er was een geheel vrije ruimte die door niemand gebruikt werd. Wij zijn gewend onze teckels overal mee naar toe te nemen. Het werd ons verboden in die ruimte (die door niemand werd gebruikt) ons ontbijt te gebruiken of ons avond eten. honden liefhebbers: niet naar dit hotel gaan.
Lees meer's Avonds restaurant dicht naast gelegen dependance restaurant is de bediening op terras zeer slecht er loop maar een meisje en die kan het alleen niet aan ze krijgt er een kort lontje van wat te begrijpen is
Lees meerHartelijke ontvangst en het was er goed van eten en drinken
en de bedden waren ook goed
Vanuit dit hotel kun prima op pad met fiets, om te wandelen, en waarschijnlijk ook wintersport omdat op loopafstand een cabinelift is.
Nat.Sneeuw
Sneeuwbui
Mist
Mist
Neerslag
Regen
Nat.Sneeuw
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Krone in Oberperfuss, Tirol.
Vakantiepanel.nl heeft 30 vakantie beoordelingen Krone.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Krone vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Krone scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Krone vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Krone en het actuele weer Oberperfuss. Bekijk hier ook andere Hotels Oberperfuss of Hotels Tirol. Op de pagina van Oberperfuss vind je vakantiebeoordelingen Oberperfuss en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Krone achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Krone!