Goed hotel, lekker eten, gastvrij,u moet alleen niet een kamer in bij gebouw nemen!
Lees meerHeel leuk initiatief skimiddag met de directie compleet met glühwein en schnaps in hun privéhutje. Erg leuk.
Lees meeriets minder geschikt voor senioren die na het skien slechts rust zoeken.
Lees meerprima locatie , dichtbij skibus,mooi hotel met sauna en zwembad
Lees meerWij hebben gelogeerd in het appartementencomplex, wat betreft ligging niet zo prettig was. We moesten iedere keer buitenom over een spiegelglad paadje van ± 100 meter.
Voor oudere mensen absoluut niet te doen.
Eigenaars mogen wel wat meer interesse tonen in de klanten.
Wij zaten in het dependance onze kamer was boven de linnenkamer dus s'morgens om 7.30 werden de linnenmachines aangezet wat heel erg storend was ook de stank van het linnen is niet prettig.
Wij hebben er wat van gezegt en daardoor was het wel wat beter maar het is goed om te weten dat deze kamer geen prettige kamer is.
hotel is zeer goed
wij zaten in een dependance dat was ook zeer goed
het eten was zeer goed alle dagen
keuze uit 2 hoofdgerechten alle dagen wat anders
Goede ervaringen, goede prijs /kwaliteit verhouding.
Wel in naseizoen geweest Alle lof
Helder/Zonnig
Regen
Nat.Sneeuw
Nat.Sneeuw
Sneeuwbui
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Regina in Nauders, Tirol.
Vakantiepanel.nl heeft 11 vakantie beoordelingen Regina.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Regina vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Regina scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Regina vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Regina en het actuele weer Nauders. Bekijk hier ook andere Hotels Nauders of Hotels Tirol. Op de pagina van Nauders vind je vakantiebeoordelingen Nauders en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Regina achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Regina!
Ik zou als oudere geen kamer in de dependance nemen. Afstand tot de skibushalte was inderdaad slechts enkele meters.
Geef als optie dat gasten met kinderen het (5- gangen) menu kunnen inkorten dan wel sneller serveren.
Als iemand in het dependance boekt neem dan in geen geval kamer 53. Betaal de drank elke dag of schrijf het op want je krijgt alleen aan het eind van de week kassabonnen en geen factuur dus dan weet je het niet meer.
Geniet van het lekkere eten en de correcte (niet overdreven) service van het personeel