Dit op en top verzorgde hotel heeft alles wat je je wensen kan.
Mooie kamers, goede service, goed eten.
Wij kregen (buiten het hoogseizoen) zomaar een enorme upgrade van kamer en wisten niet wat we zagen toen we binnenkwamen.
Nog nooit zo'n mooie enorme kamer gehad met apart slaapgedeelte voor de kids.Er is een leuke kinderclub, heel goed uitgerust.
Toch kiezen wij nu voor een appartement ivm moeheid kids na skien bij avondeten. Dat moet voor hen gewoon om 17 uur kunnen.
Ik heb het aangegeven. Wie weet hebben ze het aangepast.
Kwaliteit goed alleen de prijzen zijn dus ook in overeensteming met de prijs
Lees meerprima service, netjes compleet, heerlijk eten, alleen voor gevorderde ski-ers, is het gebied na 1 week wel bekeken en geen uitdaging meer. Voor het gezin een prima bestemming.
Lees meerGoede ligging, eten is prima.
Wel erg weinig parkeerplekken voor de auto's.
Super de luxe hotel in leuk dorp. "Alles voor de gasten".
Uitgebreid ontbijtbuffet met oa champagne, vers gebakken ommeletten, alle soorten brood, kazen, vers fruit.
Heerlijk 4 gangen diner met keuze uit vis, vlees of vegetarisch. Tussen 15.00 en 17.00 uur staat gebak klaar en een hartige hap, bv patat, lasagna, zuurkoolschotel. Personeel is zeer vriendelijk en bekwaam. Pendelbus brengt gasten naar de piste. Mooi zwembad en sauna.
Badjas, slippers, handdoeken, alles is aanwezig.
Enige minpunt vonden wij dat de kinderen t/m 13 jaar na 17.00 uur niet meer in het zwembad mogen.
Wij kregen een suite aangeboden (niet geboekt). Bestond uit 2 verdiepingen met beneden een woonkamer met flatscreen (tv gids aanwezig), koelkastje, flatscreen, badkamer met bad, badkamer met douche, apart toilet, inloopkast.
Luxe hotel met een rustige ligging, met uitzicht op Schloss Nauders.
Mooie kamers, goede service en heerlijk eten! Mooi uitgangspunt om te gaan skien.
Het eten was soms te culinair, iets eenvoudiger zou misschien lekkerder zijn.
Sneeuw
Neerslag
Nat.Sneeuw
Nat.Sneeuw
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Mein Almhof in Nauders, Tirol.
Vakantiepanel.nl heeft 9 vakantie beoordelingen Mein Almhof.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Mein Almhof vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Mein Almhof scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Mein Almhof vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Mein Almhof en het actuele weer Nauders. Bekijk hier ook andere Hotels Nauders of Hotels Tirol. Op de pagina van Nauders vind je vakantiebeoordelingen Nauders en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Mein Almhof achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Mein Almhof!
Kijk goed welke route je naar Nauders neemt (filegevoelig). Nauders is fantastisch mooi skigebied met zeer lange afdalingen voor Oostenrijkse begrippen.