Kamers zijn beperkt en klein. Weinig tot geen keuze bij het eten. Erg ingesteld op massa. Jammer!
Lees meerprima hotel , mooie uitstraling, ideaal als uitgangspunt voor een skibust. skibus stopt voor de deur...
Lees meerGoed hotel! Kamers netjes en heel schoon en ook heel ruim. Eten en drinken goed. Omgeving prachtig, genoeg te doen, ook met de kids.
Lees meerWij hebben een heel aangenaam verblijf gehad in het Lifthotel. We hadden een zeer ruime kamer met bad en douche en een apart toilet. Het was er zeer netjes. Ook het eten was zeer netjes en goed verzorgd. Elke dag 2 soorten soep, 3 hoofdmenus en salade-en dessertbuffet. Ook het ontbijt was dik in orde. Wij hadden een all-in, waardoor wij ook een lunchpakket mochten meenemen iedere dag. Dit was niet voorzien op de dag van vertrek, dat vonden we wel een beetje jammer. Het personeel was ook heel vriendelijk en behulpzaam. Wij zijn samen met vrienden van ons gegaan en hadden gevraagd voor een gezamenlijke tafel. Toen we in het restaurant aankwamen was dat ergens misgelopen, maar binnen de 5 min was alles al in orde. Ook bij vragen aan de receptie werden we steeds heel vriendelijk geholpen. De kinderen hebben zich ook heel goed vermaakt. Wij raden dit hotel aan iedereen aan!
Lees meerGoed hotel
Prima personeel
Mooie ruime kamers
WC apart van de douche, ideaal!
Goed hotel buiten het dorp. Hotel ligt dicht bij skipiste en bus stopt voor de deur.
Lees meerAardig, service gericht personeel, maaltijden prima, voor elke wat wils, kamers ruim, maar gehorig, vooral in de buurt van trap en lift. Veel Nederlanders in de dependance of kamers met mindere ligging. Ligt dat aan voordeliger inkoop reisorganisaties?
Lees meerOmdat het seizoen niet geopend was waren de faciliteiten in het hotel niet open. De 1e dag was het te druk en de rest te rustig zeiden ze. We konden geen gebruik van de sauna maken omdat deze als opslag gebruikt werd. we waren 2 dagen de enige gasten waardoor er dus ook NIEMAND aanwezig was in het hotel we moesten via een een nooduitgang naar binnen en buiten. Drinken of koffie bestellen was geen mogelijkheid. We moesten 1 keer gaan eten in een ander hotel die ondanks dat ze niet vol waren toch heel veel voor hun gasten deden. in de beschrijving stond dat er middagsnacks waren maar ook dit werd niet gedaan. alles was zeer beperkt.
En dus ook zeker niet naar onze tevredenheid. Want als je er geen zin in hebt neem dan ook geen gasten aan. De bussen die kwamen overnachten werden tot in de puntjes verzorgd en daar mochten we dan af en toe ook aan mee doen. Nee zeker niet voor herhaling vatbaar. ondanks dat wij al meer in Oostenrijk geweest zijn was dit een zeer slecht en ongastvrij hotel.
Regenbui
Onweer
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Lift Aschaber in Kirchberg, Tirol.
Vakantiepanel.nl heeft 67 vakantie beoordelingen Lift Aschaber.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Lift Aschaber vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Lift Aschaber scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Lift Aschaber vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Lift Aschaber en het actuele weer Kirchberg. Bekijk hier ook andere Hotels Kirchberg of Hotels Tirol. Op de pagina van Kirchberg vind je vakantiebeoordelingen Kirchberg en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Lift Aschaber achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Lift Aschaber!
Geef de gast het gevoel ook gast te zijn en biedt wat meer variatie aan tijdens de maaltijden.
Wij hebben geboekt via Holland International. Bij aankomst bleek er geen boek van HI te zijn en hebben we ook helemaal niemand van de organisatie gezien of gehoord. Met andere woorden: je kan net zo goed rechtstreeks bij het hotel boeken!
Kamers aan voorzijde mooie ligging, maar raam open 's nachts omdat het er erg warm is, verstoort de nachtrust. Beter kamer aan achterzijde, ook al is dat met zicht op de bergen. En de hoofdkussen dienen vervangen te worden. Tip: neem je eigen kussen mee.