In Gerlos wordt meer dan genoeg georganiseerd en vanuit Gerlos kun je alle kanten op omdat het zeer centraal gelegen is. In de zomer is het een stuk goedkoper dan in de winter. Heerlijke wandel- en fietstochten in de omgeving, lekker en niet te duur eten in Gerlos zelf, vriendelijke bevolking en veel gezelligheid. Voor onze zoon van 16 was het allemaal te rustig maar wij genoten volop. Vooral 's morgens op het balkon met de koffie heerlijk in het zonnetje de nevel op de bergen zien, heerlijk om tot rust te komen en de stress van het drukke Nederland te vergeten.
Regen
Regen
Op deze pagina vind je informatie over Appartement Michaela in Gerlos, Tirol.
Vakantiepanel.nl heeft 1 vakantie beoordelingen Michaela.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Appartement Michaela vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Appartement Michaela scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Michaela vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Michaela en het actuele weer Gerlos. Bekijk hier ook andere Appartements Gerlos of Appartements Tirol. Op de pagina van Gerlos vind je vakantiebeoordelingen Gerlos en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Michaela achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Michaela!