Geweldig hotel misschien 1 van de beste die wij tot nu toe meegemaakt hebben.
Vriendelijke mensen en goede service.
Prima eten en drinken.
Schone kamers.
Zo kan ik door blijven gaan.
Gunstige ligging, goede wintersport en wandelmogelijkheden
Lees meerecht familiehotel.
fijne mensen.
goede service.
mooie omgeving.
een vriendelijk en gastvrij hotel, het echtpaar Riedel doet er alles aan om het je naar de zin te maken.
wij zullen het hotel zeker bij familie,vrienden en bekenden aanbevelen.
Hebben het prima naar ons zin gehad in Villa Rieder. Eigenaar en zijn vrouw zijn zeer gastvrij. Eten was prima en de kamer groot en schoon. Komen beslist een keer terug.
Lees meerPrima hotel, vriendelijke mensen.
Ben een week daar geweest op wintersport, alles was prima geregeld. hadden ook een arresleetocht met eten georganiseerd, en ook een gezellig samen zijn met spellen in de kelderbar.
Ik zou er zeker terugkeren.
Centraal gelegen familiehotel. Zeer schoon. Eigenaren erg klantvriendelijk.
Lees meerHotel is aan te bevelen voor ouderen / rustzoekers. Door de ligging in het centrum is er enig verkeersgeluid hoorbaar van een op zich niet erg drukke weg (geen snelweg, wel een doorgaande weg).
Een aantal kamers zijn aan de krappe kant. Badkamer met douche daarentegen ruim en uitstekend!
Ontbijt ruim voldoende, diner (5-gangen inclusief saladebuffet met keuze voor het hoofdgerecht) uitstekend en afwisselend! Geregeld ook keuze mogelijk in de nagerechten.
Eigenaren doen er alles aan om het de gast naar de zin te maken. Aanrader voor wie van kleinschaligheid houdt!
Onweer
Regenbui
Regenbui
Regen
Op deze pagina vind je informatie over Aparthotel Villa Rieder in Filzmoos, Salzburgerland.
Vakantiepanel.nl heeft 12 vakantie beoordelingen Villa Rieder.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Aparthotel Villa Rieder vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Aparthotel Villa Rieder scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Villa Rieder vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Villa Rieder en het actuele weer Filzmoos. Bekijk hier ook andere Aparthotels Filzmoos of Aparthotels Salzburgerland. Op de pagina van Filzmoos vind je vakantiebeoordelingen Filzmoos en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Villa Rieder achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Villa Rieder!