Het is er mooi groen. Fijne fiets en wandelroutes. Heerlijk Termaal bad.
Lees meer10/11 Sinds een aantal jaren valt het dorp Arcen onder de Gemeente Venlo . Vanaf het dorp , ligt op ongeveer vijf minuten lopen het Kasteel Arcen . Kasteel Arcen is een historische buitenplaats met een 17e eeuws Kasteel . Via een rijk gedecoreerde poort , kom je op de binnenplaats . Rond het Kasteel ligt een grachtengordel , via een brug is het Kasteel te bereiken . ( Was gesloten ) . Wij hebben in het naast liggend restaurant iets gedronken , zijn niet in de tuinen geweest , want we waren er laat in de middag . Misschien de volgende keer .
Lees meerArcen ligt aan de regenrivier de Maas .
In het centrum op het plein voor het stadhuis , zijn veschillende terrassen om iets te eten en te drinken .
Iets buiten het plaatsje ligt Kasteel Arcen , o.a de Kasteeltuinen .
Verder op aan de weg draait de watermolen .
In de omgeving van Arcen is het goed te wandelen en fietsen .
Met het voetveer kan je oversteken naar b.v Lottum .
10/11 Vanaf het terras op de binnenplaats keken we nog even rond en via de poort liepen wij de weg op richting de graanbranderij De IJsvogel . Het waterrad draaide nog op volle toeren . De Graanbranderij De IJsvogel is een ambachtelijke distilleerderij , die zelf haar alcohol stookt . Aan de achterzijde was de winkel nog geopend , waar men streekproducten en de zelf gestookte alcohol in diversen soorten verkoopt . Verder geeft men rondleidingen . Het werd tijd om terug te gaan en namen wij afscheid van De Wijmarsche Molen . Zoveel mogelijk in de buurt van de rivier De Maas , liepen we terug naar Arcen .
Lees meerMooi kasteeltuin, leuk wandelen en fietsen. Venlo op fietsafstand. Bezoekje hertog Jan brouwerij.
Lees meerLeuk, ruim opgezet vakantiepark met veel faciliteiten voor (kleine-) kinderen. Nette, schone toiletgebouwen met weliswaar vaste hoog gehangen douchekoppen, maar wel lekker warm water. ook in de omgeving van het park veel fiets en wandelmogelijkheden, bijv. langs de Maas. Gezellige terrassen (ook aan het water) in nabije omgeving.
Lees meerWij hadden een 6 persoons Bungalow voor ons beiden dus ruimte zat,maar
als je naar de prijs kijkt en wat je er voor krijgt.
Het zag er niet uit,de dikke stof lag er dik boven op,Gordijnen die zo in de kreukels zaten daar lusten de honden geen brood van.het is ons zwaar tegen gevallen.Ook zijn wij daar wezen eten 1x de eerste dag wij kregen een snitzel om&om in de pan,maar dat schijnt daar normaal te zijn.dat deed de Kok??altijd zo.Toen heb ik gezegd dan moet je die kok de papieren geven. Bungalow no;80 hebben wij 10 dagen vertoefd
In Arcen is voor iedereen iets te doen.
Thermaalbad arcen. Lekker fietsen. Actief op een solex, buggy of cross auto,s.
Lekker aan de maas zitten en een ijsje eten bij clevers.
Heel dicht bij Duitsland.
Op deze pagina vind je informatie over Arcen. Ben je op zoek naar een geschikte accommodatie voor jouw vakantie Arcen? Je vindt hier 1 hotels Arcen en 0 appartementen Arcen. Vrijwel elk hotel Arcen heeft vakantiebeoordelingen waardoor je op basis hiervan de juiste keuze kunt maken. Lees wat andere vakantiegangers en experts van hun vakantie Arcen vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Hieronder vind je een top 10 hotel beoordelingen Arcen:
Daarnaast hebben we ook vakantie beoordelingen Arcen over de plaats zelf, zodat je weet hoe de plaats door andere vakantiegangers en experts wordt beoordeeld. Je vindt hier o.a. cijfers over restaurants Arcen, shoppen Arcen en bezienswaardigheden Arcen. Ook vind je hier eventuele foto’s Arcen en het actuele weer Arcen. Ben je zelf al een keer in deze plaats geweest? Laat dan direct een vakantiebeoordeling Arcen achter!
Ben jij op zoek naar een all inclusive Arcen of een last minute Arcen? Bekijk hier direct de actuele prijsinfo Arcen voor een vliegvakantie Arcen.
Via de pont over de Maas , komt men in het Rozendorp LOTTUM . Is beslist de moeite waard .
Die stuur ik niet naar Hogeboom vakantie Park in Arcen,want kwa prijs verhouding klopt daar niets van.Mensen zijn echt vriendelijk uitzonderingen daar gelaten maar dat heb je over al ??/
Neem wel eigen fietsen mee; fietsen die gehuurd kunnen worden op het park zijn oud, slecht onderhouden of kapot.