Goed hotel, fijne omgeving. De mannelijke ober was vrij brutaal en arrogant. Verrassingsmenu van de kok bevatte biefstuk. Mijn zwangere vrouw had gevraagd of ze rekening wilden houden met haar situatie. Toch kwam de ober aan met een biefstuk, toen we aangaven dat mijn vrouw zwanger was en ze geen rood vlees mocht eten beweerde de beste man dat dit onzin was, maar hij de biefstuk wel gaar wilde laten bakken. Na aandringen gaf de ober toch toe en serveerde een groente lasagne.
Verder was het verblijf uitstekend!
Gunstig gelegen hotel voor vel uitstapjes in de omgeving
Lees meerMooi gelegen hotel met veel te doen inde nabije omgeving. Wij hadden een arragnement met 1 x diner dit was zeer pover. Koekje bij de koffie en een knabbeltje bij een borrel is iets wat wat mensen laat blijven, dit was niet het geval, Jammer!!
Op de zondagmorgen een heerlijke boswandeling gemaakt met gids dit was super.
Werden goed ontvangen. Kamer goed. Helaas in de buurt van een ventilator. Was 's nachts vervelend. Hebben wij niet over geklaagd.
Hebben een paar leuke dagen gehad. De kookkunst zou wat verbeterd kunnen worden
Super vriendelijk personeel, heerlijk eten en de omgeing is prachtig.
Qua natuur maar ook de afstand naar de mooie steden Arnhem en Nijmegen.
we waren zeer te spreken over de leuke/goede benadering van het personeel en de service,vooral Bettie uit artusi zeer geschikt in het omgaan met mensen!! we hebben door dit alles een paar leuke dagen gehad
Lees meerHet is een goed gezellig hotel met een goede sfeer en goed personeel!
Lees meerGoed personeel je wordt als een vip behandeld personeel maakt een praatje.
Op deze pagina vind je informatie over Hotel De Bilderberg in Oosterbeek, Gelderland.
Vakantiepanel.nl heeft 17 vakantie beoordelingen De Bilderberg.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel De Bilderberg vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel De Bilderberg scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen De Bilderberg vind je op deze pagina ook eventuele foto’s De Bilderberg en het actuele weer Oosterbeek. Bekijk hier ook andere Hotels Oosterbeek of Hotels Gelderland. Op de pagina van Oosterbeek vind je vakantiebeoordelingen Oosterbeek en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling De Bilderberg achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling De Bilderberg!
Lekker eten, drinken en slapen. Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen en winkelen in Arnhem Museum bezoeken is een goed idee
Als je een weekend wilt onthaasten en lekker lekker, ga dan naar een Bilderberg hotel.