Goed en netjes hotel
Leuk gelegen en gezellige winkelstraten en omgeving
Heel ruime kamer met een leuke zithoek.
Helaas is het hotel heel gehorig en word je, als je aan de straatkant ligt, al heel vroeg gewekt door bedrijvigheid in en om het hotel.
Prima kamer voor 2 volwassen mensen en 1 beperkte man.
Ontbijt was meer dan genoeg, verder was het personeel zeer attent en aardig.
Komen nog wel eens terug.
voor kort verblijf redelijk, voor langere tijd minder geschikt.
Lees meerHoewel we niet lang in het hotel hebben doorgebracht, was de algemene indruk goed.
Het hotel is niets bijzonders, maar dat hadden we ook niet verwacht: gewoon simpel and goed, zeker voor de prijs.
Groot pluspunt voor de douchecabine: vaak heb je een (klein) bad waar je dan vervolgens in moet staan om te douchen.
Ik was dan ook erg blij met gewoon een nette, ruime douchecabine.
Kamers waren wel heel warm.
ligging van hotel goed, is alleen erg gehorig om een raam open te zetten i.v.b met
temperatuur buiten.
we hebben fijne en gezellige dagen gehad in harderwijk is voor herhaling vatbaar.
Goed hotel voor een weekendje weg op een centrale plek.
Vlakbij is er een eigen garage die s'nachts wordt afgesloten op 1 minuut lopen v.h. Hotel.
vriendelijk personeel lekker eten goed ontbijt
zeer slechte kamers veel te warm slechte schoon maak toilet
Neerslag
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Baars in Harderwijk, Gelderland.
Vakantiepanel.nl heeft 14 vakantie beoordelingen Baars.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Baars vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Baars scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Baars vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Baars en het actuele weer Harderwijk. Bekijk hier ook andere Hotels Harderwijk of Hotels Gelderland. Op de pagina van Harderwijk vind je vakantiebeoordelingen Harderwijk en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Baars achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Baars!
alleen tegen betaling van 7.50 euro per dag parkeergelegenheid. op 7 minuten lopen gratis parkeren.
het is een leuk hotel maar de kamers zijn er slecht er is helemaal geen airco je kon er s'nachts echt niet slapen. daarom zou ik het hotel niet aanbevelen aan vrienden.
geen kamer te accepteren aan de binnenkant/plaats. Daar loeit de hele nacht een of andere koeling of zo iets. Aangezien de kamer erg warm was moesten we met open raam slapen.
Hotel baars is met de auto een beetje moeilijk te bereiken maar met een hollandse mond kom je een heel eind.