het is een goed verzorgd hotelmet heel vriendelijk personeel. ik vond het alleen jammer dat er geen interactieve tv op de kamer was. wij hadden maar een paar zenders
Lees meerje kunt er heerlijk wandelen en fietsen,er zijn museums die erg interessant zijn
Lees meerHeerlijk veel groen en goede wandelmogelijkheden. Prachtige uitzichten, kortom: een welvarende streek en dat moet vooral zo blijven.
Lees meerHet is een leuk dorp dat zijn naam eer aan doet: Veel heuvels in de omgeving.
Lees meerZeker de moeite waard om langer dan 2 nachten te verblijven.
Hebben nog lang niet alles kunnen bekijken.
Op deze pagina vind je informatie over Berg En Dal. Ben je op zoek naar een geschikte accommodatie voor jouw vakantie Berg En Dal? Je vindt hier 3 hotels Berg En Dal en 0 appartementen Berg En Dal. Vrijwel elk hotel Berg En Dal heeft vakantiebeoordelingen waardoor je op basis hiervan de juiste keuze kunt maken. Lees wat andere vakantiegangers en experts van hun vakantie Berg En Dal vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Hieronder vind je een top 10 hotel beoordelingen Berg En Dal:
Daarnaast hebben we ook vakantie beoordelingen Berg En Dal over de plaats zelf, zodat je weet hoe de plaats door andere vakantiegangers en experts wordt beoordeeld. Je vindt hier o.a. cijfers over restaurants Berg En Dal, shoppen Berg En Dal en bezienswaardigheden Berg En Dal. Ook vind je hier eventuele foto’s Berg En Dal en het actuele weer Berg En Dal. Ben je zelf al een keer in deze plaats geweest? Laat dan direct een vakantiebeoordeling Berg En Dal achter!