Het hotel heeft een goede ligging. Mooie omgeving. Rustige kamers.
Lees meerAppartementen hebben een schilderbeurt nodig.
Drankjes zijn duur.
Overnachting was goedkoop.
Wij zaten op de onderste kamer en hadden een terras, onze vrienden zaten boven hadden ook net als ons een prima kamer.
Het is er heerlijk rustig, mits er 's morgens om 6 uur, tig huisjes leeg lopen met chinezen om naar hun bus te gaan, en die waren nogal luidruchtig en dat duurde een uur, maar daar kan het hotel niks aan doen, mits ze dit aan de reisleiding doorgeven. Helaas waren wij er maar 2 dagen, dus 1 nacht. Diner elders, in de buurt is er genoeg.
Mooie ligging, alles wel ver uit elkaar.
Met kinderen niet zo geschikt.
Rustige omgeving en toch goed bereikbaar door ligging bij autobaan A50
Lees meerVooral het restaurant ligt prachtig op een heuvel, mooie uitvalbasis voor lange wandelingen in prachtige bossen.
Het 3 gangendiner was erg lekker en zag er mooi opgemaakt uit..
Zeker voor herhaling vatbaar (herfstarrangement)
Leuk verblijf ! Mooi in de natuur ! Voor mij, voor ons, onbekend. Komen stellig terug.
Lees meerhet restaurant ligt boven op de berg, de kamers apart, jammer dat je je jas elke keer aanmoet doen , en zoals wij door de regen moesten,als je gaat eten.
wij hadden een herfstarrangement, dit was 2 nachten met ontbijt en 1 diner plus 1 warme drank. maar deze kregen wij niet volgens de receptie zat deze niet bij het arrangement!
staat toch echt op de site!
Neerslag
Regenbui
Regenbui
IJzel
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Golden Tulip De Wipselberg in Beekbergen, Gelderland.
Vakantiepanel.nl heeft 92 vakantie beoordelingen Golden Tulip De Wipselberg.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Golden Tulip De Wipselberg vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Golden Tulip De Wipselberg scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Golden Tulip De Wipselberg vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Golden Tulip De Wipselberg en het actuele weer Beekbergen. Bekijk hier ook andere Hotels Beekbergen of Hotels Gelderland. Op de pagina van Beekbergen vind je vakantiebeoordelingen Beekbergen en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Golden Tulip De Wipselberg achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Golden Tulip De Wipselberg!
weet dat de kamers en het restaurant niet bij elkaar liggen , het is voor mensen die slecht ter been zijn een hele klim. wel een goed restaurant voor een betaalbare prijs en mooie ligging