Prima Hotel, mooie kamers die zeer schoon waren. Service van het hotel was perfect en heel vriendelijk personeel.
Het eten was ook uitstekend.
De ligging is mooi met fraai strand en goede zwembaden
Kortom een aanrader
Onze tweede keer in dit hotel en momenteel al weer aan het kijken voor de volgende keer. Super vriendelijk personeel, lekker eten en mooi strand. Kleinschalig dus je bent zo bij het restaurant of strand.
Lees meerHet zijn SUPPER vriendelijke mensen.die echt rennen voor jouw.
Kamers en gangpaden elke dag schoon en geboend.bedden worden verschoven om alles te dweilen......
Eten is echt over de top zo veel en goed. Heet genoeg en het fruit meer dan je op kan.
De zee was ruw,waardoor hij troebel was en je er niet kon snorkelen helaas ....
Veel kleine kraampjes tegen over het resort dat was gezellig. 20 veder op 5e avenu grote winkelstraat met alle Italiaanse kleding en andere luxe winkels.
In de omgeving een hoog resort gehalte.
We gaan zeker een keer terug.
We hebben een mooie vakantie gehad, we vonden de kamers wel muf de schoonmakers konden daar niks aan doen ikdenk een ventilatie probleem de stretcher die we er bij hadden gekregen was niks gelukkig waren de bedden groot genoeg om met zn drieën in te liggen.
Lees meerVoor de 5e keer in RIU Playa Car….dat zegt genoeg.
Ligging is super ten op zichten van strand, winkels, Playa del Carmen.
Personeel is super in en op alle facetten.
top hostes bouke heeft ons goed geholpen top vrouw en heeel vriendelijk
Lees meerWe hebben geen op of aanmerkingen alles was gewoon goed! Erg goed animatieteam. Eten en drinken ook prima en erg netjes en schoon. Je kan met de taxi naar 5th Avenue voor 120 pesos maar lopen is het te doen als je goed ter been bent, het is zo'n 30 min lopen.
Je mag ook gebruik maken van een aantal omliggende riu hotels. We hebben een top vakantie gehad!
Onze eerste keer buiten Europa in een hotel all inclusieve.
Wat was het een geweldig verblijf, onze verwachtingen werden bevestigd en zelfs nog meer.
De faciliteiten qua dingen doen in het pand is zeer schaars wanneer het dus slecht weer is kan je sporten of aan de bar zitten. Maar hier ga je niet vanuit tijdens een zon vakantie. Het is ons opgevallen omdat we 2 slechte dagen qua weer hadden.
Verder zijn de mensen daar ontzettend gemoedelijk, geen vraag is te veel. Ze zijn heel aardig en de service die ze bieden is ook zeer goed.
We hebben van de 4 a 5 restaurant keuzes van 3 gegeten. De a la carte restaurant, de steakhouse en Mexicaanse avonden waren heerlijk. Persoonlijk niet bij de Italiaan en Asian gegeten omdat daar onze voorkeur niet ligt.
Ze bieden goed eten aan. Alles is goed en mooi en zeer grote porties geserveerd.
Qua hygiëne is alles prima daar. Het word dagelijks schoon gemaakt. Alles. Niet alleen de kamer. In de ochtend vroeg zie je de medewerkers hard werken. En dit stopt niet voordat ze klaar zijn.
Animatie was geweldig. De mensen hebben er echt hart voor de zaak zoals alle medewerkers. Maar het animatie team is heel leuk op elkaar ingespeeld en geven sowieso iedere dag genoeg activiteiten om aan mee te doen. Zou je geen excursies doen buiten het hotel, hoef je je niet te vervelen. Naast hun werk maken ze graag een praatje en willen ze je leren kennen.
Ook al zijn er genoeg activiteiten, en is er lekker roering gedurende de dag. Het is wel rustig genoeg op het resort.
Onweer
Onweer
Regenbui
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Riu Playacar in Playa Del Carmen, Yucatan.
Vakantiepanel.nl heeft 72 vakantie beoordelingen Riu Playacar.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Riu Playacar vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Riu Playacar scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Riu Playacar vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Riu Playacar en het actuele weer Playa Del Carmen. Bekijk hier ook andere Hotels Playa Del Carmen of Hotels Yucatan. Op de pagina van Playa Del Carmen vind je vakantiebeoordelingen Playa Del Carmen en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Riu Playacar achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Riu Playacar!
Erg jammer van dat je voor het resort niet kan snorkelen. Maar ja dat heb je niet in de hand. Playacar is wat minder groen dan yucatan. Maar is een SUPPER plek om vakantie te vieren.en nogmaals... de mensen zijn er SUPPER vriendelijke.....daar kunnen wij nog wat van leren.
Optimaal genieten bij de bar in het zwembad, het strand wat super schoon word gehouden