7 beoordelingen voor Hotel Caribbean Paradise in Playa Del Carmen Yucatan

7 beoordelingen
  • 8.0
    jacqueline
    op 28.02.2014:

Prima hotel als je weinig geeft om luxe.

Kamer klein; bed met een hard maar lekker matras. Als je minder goed ter been bent heb je een probleem: geen lift. Behalve een klein zwembad op het dak geen faciliteiten(geen probleem). Wel een geweldige koffie zaak beneden (ah cacao). Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Locatie aan de avenida 5 (horeca en toeristenwinkels): waardoor het altijd erg druk en lawaaiig is ( veel minder merkbaar na sluiting van ramen en deuren). Prima airco. Jammer dat de voormalige kaarsen in de gang niet meer aanzijn. Zowel voor de sfeer als het moment dat je in het donker wilt vertrekken (wij vertrokken om 5.00 uur om Chitzen Itza te bezoeken en hebben hierdoor een trede gemist).
    Via het hotel een auto kunnen huren die op weekbasis hetzelfde kost als die op dagbasis bij de buren!

• 7.0
    M
    op 03.04.2013:

Oke hotel voor een oke prijs.

De lokatie van het hotel is in het midden van de drukte. Vanuit daar is alles binnen playa del carmen op loopafstand.

Het personeel is aardig en denkt mee.
    Ze geven tevens nuttige adviezen.

De bedbodems zijn letterlijk van steen en de matrassen zijn redelijk hard.

In de eerste kamer die we hadden was er bijna geen waterdruk, in de volgende meer dan genoeg, daar werkte de toilet echter niet goed.

• 8.0
    JanTinus
    op 22.04.2012:

Een geweldig hotel perfecte ligging.

Ik heb het als een super goed hotel ervaren. Moet wel zeggen dat ik een kamer aan de voorkant van het hotel had. Aan de achterkant van het hotel heb je geen balkon en dat zal ik persoonlijk toch zeer slecht hebben gevonden, daar ik persoonlijk echter graag s´ochtends en s´avonds op het balkon zit een boek te lezen. Verder was het een super goed hotel.

• Expert
    Saskia Bezemer
    expert beoordeling
    laatste update 06.09.2012:

Caribbean Paradise is een hotel midden in het centrum van Playa del Carmen.
    Het is geen luxe resort, je gebruikt het hotel vooral om er te slapen.

Lees complete beoordeling
  • 9.0
    anne
    op 27.01.2010:

leuk gezellig en goed hotel in centrum en bij strand

ivm excursies vinden wij dat de reisorganisatie er wel veel bovenop zet bijvoorbeeld jeep safarie was bij plaatselijk agentschap 100 euro goedkoper

• 3.0
      1.0
      3.0
      4.0
    Jose
    op 10.01.2010:

Voor ons was Caribbean Paradise Caribbean Hell!!!!

Na 4 nachten in dit hotel zijn we overgegaan naar een ander hotel, eigenlijk wilden we naar huis, maar het vliegtuig zat vol jammer genoeg. De baas en zijn zonen hebben ons nachten wakker gehouden met hun feestjes en hun vrouwen en als die geen feesten gaven lagen we wel wakker van het gesnurk en geseks van de kamer naast ons, zó gehorig!! Of er speelde op zaterdagavond een band vlak onder ons raam. Nee, Caribbean Paradise voor ons nooit meer!!!!

• 7.0
      4.0
    Monica
    op 20.07.2010:

Simpel stadshotel

Klein zwembad met klein zonneterras. Kamers zijn goed, schoonmaak ook.
    Ontbijt kun je geen ontbijt noemen.

Faciliteiten van Caribbean Paradise

35 24
Bron: Weerplaza logo

Reisaanbieders voor Caribbean Paradise

Contactinformatie van Caribbean Paradise

Constituyentes, 5ta Avenida Norte 77710 Playa del Carmen Playa Del Carmen, Mexico

Op deze pagina vind je informatie over Hotel Caribbean Paradise in Playa Del Carmen, Yucatan.

Vakantiepanel.nl heeft 7 vakantie beoordelingen Caribbean Paradise.

Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Caribbean Paradise vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Caribbean Paradise scoort:

• Gezinnen: 0.0
  • Met partner: 6.8
  • Groep: 0.0

Behalve de vakantiebeoordelingen Caribbean Paradise vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Caribbean Paradise en het actuele weer Playa Del Carmen. Bekijk hier ook andere Hotels Playa Del Carmen of Hotels Yucatan. Op de pagina van Playa Del Carmen vind je vakantiebeoordelingen Playa Del Carmen en andere informatie over deze bestemming.

Wil jij een vakantie beoordeling Caribbean Paradise achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Caribbean Paradise!

Reisaanbieders voor Caribbean Paradise

• jacqueline
    op 28.02.2014:

Verlichting in het trapgat Wij geven de ligging een cijfer 6 omdat wij niet gecharmeerd zijn van uitgaans en massatoerisme Regelmatige controle op lawaai/muziekoverlast vanuit de appartementen en externe gebruikers van het zwembad waardoor je als gast niet meer terecht kunt.

• M
    op 03.04.2013:

Een klein stukje lopen van het hotel (30 av, links af) is er een klein restaurant welke Nativo heet. Hier is alles vers en voor een goede prijs. 's Morgens moet je wel vaak even wachten voor je een plekje krijgt, maar het is het wachten meer dan waard. Met de lokale kleine busjes kom je makkelijk bij cenotes, hier snorkelen is echt prachtig! Vanaf het busstation vertrekken de grotere bussen deze kun je naar de meeste bezienswaardigheden nemen. Mocht je de georganiseerde reizen te duur vinden is dit een goede oplossing.

• Expert
    Saskia Bezemer
    expert tip
    op 17.02.2012:

Verken ook de straten buiten de 5th avenue eens op leuke barretjes en restaurantjes. Vaak ben je dan veel goedkoper uit en kom je in een veel meer typisch Mexicaanse sfeer terrecht dan in het toeristengedeelte. Bij de OXXO kun je heel goedkoop sandwiches, frisdrank/bier, chips en snacks krijgen en is 24 uur open. Er is een OXXO schuin tegenover het hotel.

Recent bewaarde items