Prima hotel in het centrum, erg goed ontbijt met heerlijke cappuccino. Kamer eenvoudig maar schoon, jammer dat je in bad moet douchen. Wij waren vergeten om kamer met balkon te boeken dat is minder, uitzicht op een lelijk appartement complex.
Wel veel lawaai van jongeren die uitgaan en terugkomen.
Ontbijt kan stuk beter koffie is niet lekker heel beter
Lees meerHet hotel is voornamelijk gericht op Engelse toeristen, Helaas is de keuze van het buffet matig en niet gaar of te overgaar. Helaas heb ik hierdoor ook 1 dag ziek opbed gelegen door dat ik iets verkeerd had gegeten. Personeel van de bediening is aardig die van de receptie kunnen hier nog een voorbeeld aan nemen ben bij de receptie meerdere keren onbeschoft behandeld om dat ik niet iets te veel vragen had.
Lees meergoed hotel, netjes,wij hadden kamer met leuk balkon de hele dag in de schaduw, mooie liften die prima werkten, fijne bedden, ontbijt goed, avondeten n.v.t., animatie ook niet, vriendelijk personeel
Goede ligging, veel te doen in de omgeving wat betreft restaurants en bars. Personeel (met uitzondering) vriendelijk.
Bij vragen staat het personeel direct klaar en wordt er een oplossing gevonden. De kamers zijn schoon, dagelijks schone handdoeken, heerlijk.
Er is een uitgebreid ontbijtbuffet, waaruit ongelimiteerd gekozen kan worden.
erg vriendelijk, behulpzaam personeel.
Druk hotel, niet storend .Groepen worden perfect opgevangen.
Half pension was uitstekend in buffetvorm.
Mooie grote kamer. goed personeel, niet heel vriendelijk maar wel behulpzaam. Als er iets was zoals een kapotte airco dan werd dat gelijk geholpen. Elke dag word de kamer schoongemaakt en krijg je nieuwe handdoeken. Het hotel zelf is lekker koel binnen en je kamer ook. Airco is gratis, wifi ook maar niet voor iedereen. Jammer dat er geen balkon aan de kamer zit.
Helder/Zonnig
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Golden Tulip Vivaldi in St. Julians, Malta.
Vakantiepanel.nl heeft 44 vakantie beoordelingen Golden Tulip Vivaldi.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Golden Tulip Vivaldi vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Golden Tulip Vivaldi scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Golden Tulip Vivaldi vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Golden Tulip Vivaldi en het actuele weer St. Julians. Bekijk hier ook andere Hotels St. Julians of Hotels Malta. Op de pagina van St. Julians vind je vakantiebeoordelingen St. Julians en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Golden Tulip Vivaldi achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Golden Tulip Vivaldi!
Als je voor simpel gaat is dit best een goed hotel ga je voor een vakantie dan raad ik aan om naar een luxer hotel te gaan.
Afwerking mag netter. Vloerbedekking laten aansluiten. Gaten in de muur achter de kranen dichtmaken/kitten.