Matige bedden en matrassen, tevens slechte gordijnen
Lees meerOnze kamer had veel te smalle bedden, waar je bijna van afviel en de tv stond ook in een verkeerde hoek. Geen waterkoker of koelkast aanwezig. Vond ik een grrot gemis!
Lees meerMatrassen zijn aan vervanging toe
Lees meerOp deze pagina vind je informatie over Hotel Anterleghes in Selva Wolkenstein, Trentino.
Vakantiepanel.nl heeft 4 vakantie beoordelingen Anterleghes.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Anterleghes vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Anterleghes scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Anterleghes vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Anterleghes en het actuele weer Selva Wolkenstein. Bekijk hier ook andere Hotels Selva Wolkenstein of Hotels Trentino. Op de pagina van Selva Wolkenstein vind je vakantiebeoordelingen Selva Wolkenstein en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Anterleghes achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Anterleghes!