Hotel ligt in een rustige wijk maar wel dicht tegen het centrum aan. Zo loop je in 10 min naar de Spaanse trappen. Verder ligt de metro om de hoek.
Wij hadden een te kleine kamer en badkamer. Hoewel we zelf slank zijn konden we met moeite de douchecabine betreden.
Het ontbijt was prima.
Prima hotel , kon er parkeren wat in Rome erg lastig is
Lees meerVriendelijke ontvangst.
Mooie kamer en erg schoon.
Het hotel lag in een leuke wijk met winkeltjes en restaurantjes. Naar het oude centrum was het ongeveer 40 min lopen.
Het ontbijt is van goede kwaliteit en je ziet dat ze schoon en netjes zijn. Het mannetje bij de bar was een lieverd en zorgde het ons echt naar de zin te maken.
Wat mij opviel was dat het zo ontzettend heet was overal. De kachel stond op 25 graden.
Mooi historisch hotel. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Giulio Cesare in Rome, Lazio.
Vakantiepanel.nl heeft 14 vakantie beoordelingen Giulio Cesare.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Giulio Cesare vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Giulio Cesare scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Giulio Cesare vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Giulio Cesare en het actuele weer Rome. Bekijk hier ook andere Hotels Rome of Hotels Lazio. Op de pagina van Rome vind je vakantiebeoordelingen Rome en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Giulio Cesare achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Giulio Cesare!