wij hebben dit hotel geselecteerd op het feit dat het een dakterras had, echter was deze alleen voor het ontbijt open, dat vonden we erg teleurstellend
Lees meerHet hotel ligt zeker geen 100 meter verwijderd van het Station.
Dit Hotel is al gauw 500 meter verwijderd van het Station.
De kamer is klein, doch de bedden en beddengoed en linnen zijn van prima kwaliteit. Wij sliepen aan de zijkant, was niet zo rumoerig qua verkeer, dus een prima nachtrust gehad. Het ontbijt is héél uitgebreid, dus dat was een verrassing. Maar zeker geen advies aannemen van het baliepersoneel waar te gaan eten, want dat was een grote tegenvaller. De vis was zelfs bedorven in het aanbevolen restaurant en wij waren ook de enigen die er zaten.
Goed hotel. Het ontbijt is super! Een goede start van een nieuwe bijzondere dag in Rome.
Het hotel ligt aan een redelijk drukke straat. De ramen zijn van dubbel glas. Wij hadden geen last van het verkeer.
Regenbui
Hagel
Hagel
Onweer
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Domus Aurea in Rome, Lazio.
Vakantiepanel.nl heeft 4 vakantie beoordelingen Domus Aurea.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Domus Aurea vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Domus Aurea scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Domus Aurea vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Domus Aurea en het actuele weer Rome. Bekijk hier ook andere Hotels Rome of Hotels Lazio. Op de pagina van Rome vind je vakantiebeoordelingen Rome en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Domus Aurea achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Domus Aurea!
Het hotel moet je puur zien om er te slapen en te ontbijten. Meer niet! Maar zeker niet slecht voor die prijs.