Op zich om te slapen goed hotel goed ontbiht prima ligging vriendelijk en behulpzaam personeel er is alleen weinig te doe eten weinig keuze,en wienig tot geen plaats om even te kunnen zitten na je uitcheck dat miste ik wel
Lees meerDe bedden zijn heel hard. Kamers zijn niks bijzonders, maar ik kwam er alleen om te slapen en douchen. Minpunt: zwarte haren in de douche aan de muur. Niet goed gereinigd.
Lees meerElke dag werden bedden opgemaakt, elke dag nieuwe handdoeken, shampoo en doucheschuim er was een föhn en waterkoker voor thee/koffie. Prima bedden, goed geslapen.
Het was beter dan ik verwacht had na sommige recensies die ik had gelezen voor onze stedentrip.
Neerslag
Neerslag
Regen
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Royal National in Londen, Londen.
Vakantiepanel.nl heeft 607 vakantie beoordelingen Royal National.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Royal National vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Royal National scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Royal National vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Royal National en het actuele weer Londen. Bekijk hier ook andere Hotels Londen of Hotels Londen. Op de pagina van Londen vind je vakantiebeoordelingen Londen en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Royal National achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Royal National!
Voor een stedentrip is dit een uitstekend hotel. Wij hebben er geslapen en gedoucht. Buiten de deur ontbeten en gegeten. Het enige minpuntje is voor ons de douchekop/stang boven het bad, je kan deze er niet afhalen en in je hand houden. Er zijn maar 2 stopcontacten en je moet niet vergeten een wereldstekker mee te nemen.
Voor logies alleen een prima schoon goed gelegen hotel. Het ontbijt zou ik persoonlijk achterwege laten