We hadden geboekt in het nieuwe gebouw.
Dit was netjes en goed onderhouden.
7.3
6.0
Geplaatst: 26 oktober 2011
Jan, 67 jaar
Eindhoven
Reisgezelschap:
Met groep (vrienden/familie/collega's) (ouder dan 50 jaar)
juni 2011
wat betreft prijs/kwaliteit is dit complex aan te bevelen; gewoon goed.
voor een heel redelijke prijs heb je aan melina een prima complex met vriendelijk personeel; 100 meter van het strand en toch lekker net buiten de drukke strandweg; dit complex is echt aan te bevelen;
wij komen al 25 jaar twee keer per jaar naar Kreta en Melina is ons heel goed bevallen.
7.4
6.0
Geplaatst: 19 oktober 2011
Fred, 74 jaar
Amsterdam
Single
september 2011
Rustig gelegen apt.complex.
Nette kamers geen t.v. en tel.wel kluisje en airconditie mooie niet te grote modern niet ingerichte wasruimte met douce cabine.
Rustig en vriendelijk ogend appartementen complex. Als je het niet erg vindt om tussen de Nederlanders te zitten dan is dit een goede keuze. De ligging is erg goed, met het strand op +/- 125 meter afstand. Voldoende leuke en goede eettentjes in de buurt!
7.6
Geplaatst: 16 oktober 2011
Nana, 56 jaar
Amsterdam
Single
oktober 2011
Heel goed verzorgd, heel goed gelegen , mooi appartementen complex
Heel goed verzorgd , heel rustig gelegen ,maar dicht bij strand en winkels en restaurants.
9.1
Geplaatst: 12 oktober 2011
Lydia, 45 jaar
Den Haag
Reisgezelschap:
Met partner (25 - 50 jaar)
oktober 2011
Oud appartementen Melina niet geweldig
Melina bestaat uit oude en nieuwe appartementen. Wij zaten in de oude appartementen, de douche zag er niet uit en was ook niet groot. De schimmel stond in de douche. Heb slippers gekocht voor in de douche. De nieuwe appartementen zagen er beter uit.
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.
De beste garantie voor objectief reisadvies.
De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.
Kaart appartementen Melina
Javascript is required to view this map.
Bestemmingen in omgeving appartementen Melina
Lees meer over Stalis
Wil je meer weten over Stalis? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Stalis.
Wil je meer weten over Kreta? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Kreta.
Wil je meer weten over Griekenland? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Griekenland.