De koerier had de boeking gegevens van het reisbureau niet goed doorgegeven. Alles is gelukkig toch in orde gekomen door alertheid personeel. Kamers zijn gehorig met veel slijtage door intensief gebruik. Dekens! Het linnengoed is schoon met goede dikke handdoeken.
De kamer worden goed schoongemaakt. De laminaatvloer is stofvrij en schoon maar wel kapot getrapt door het gebruik. Je ziet dat ze bezig zijn met renovatie van de kamers. Ik zag hele mooie kamers met een goede betegelde sanitaire ruimte (stijl 2000). (Onze badkamer was nog in de oude staat van de jaren 70. Schoon maar wel versleten
Dit hotel is gelegen vlakbij de metro en treinstation, vanwaar je eenvoudig Parijs met het OV kunt bezoeken. De kamer was klein, maar wel schoon. Het personeel erg vriendelijk. Zo konden wij op de laatste dag van ons bezoek na het uitchecken gebruik maken van het (afgesloten) kantoor om onze bagage even achter te laten voordat we 's avonds de trein weer terug namen. Ontbijt is net als het hotel eenvoudig. Het brood was elke dag vers. Ideaal hotel in Parijs voor een stedentrip.
Lees meerDit is een hotel voor uitgaanders en wandelaars die het hotel alleen nodig hebben om te overnachten en te ontbijten. Het onderhoud in het hotelkamer is dagelijks prima
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Amiot in Parijs, Parijs.
Vakantiepanel.nl heeft 3 vakantie beoordelingen Amiot.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Amiot vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Amiot scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Amiot vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Amiot en het actuele weer Parijs. Bekijk hier ook andere Hotels Parijs of Hotels Parijs. Op de pagina van Parijs vind je vakantiebeoordelingen Parijs en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Amiot achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Amiot!