Een van de beste appartementen in de franse skigebieden. Ruim, goed uitegrust en ideaal gelegen t.o.v. de pistes en de winkels.
Lees meerEen prima appartementencomplex
Zo vanuit het complex de piste op.
Supermarkt op 5 minuten loopafstand.
- skien vanaf het appartement en terug.
- leuk centrum van Belle Plagne op 5 min lopen via overdekte gallerij
- vriendelijk en behulpzaam personeel
- met 5 pers in 3-kamer appartement ging prima. Zeker door extra badkamer
- de week dat wij er waren werkten de televisie en internet niet tot nauwelijks
- als we weer naar La Plagne gaan kiezen we zeker weer voor dit appartement
Verwarming stuk in app 116. Na één koude nacht kregen we van de manager een ander groter appartement. De manager heeft dit prima voor ons opgelost. Hulde. Prijs/kwaliteit staat niet in verhouding met elkaar.
Regen
Hagel
Regenbui
Op deze pagina vind je informatie over Aparthotel Les Balcons De Belle Plagne in Belle Plagne, Franse Alpen.
Vakantiepanel.nl heeft 4 vakantie beoordelingen Les Balcons De Belle Plagne.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Aparthotel Les Balcons De Belle Plagne vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Aparthotel Les Balcons De Belle Plagne scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Les Balcons De Belle Plagne vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Les Balcons De Belle Plagne en het actuele weer Belle Plagne. Bekijk hier ook andere Aparthotels Belle Plagne of Aparthotels Franse Alpen. Op de pagina van Belle Plagne vind je vakantiebeoordelingen Belle Plagne en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Les Balcons De Belle Plagne achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Les Balcons De Belle Plagne!