A lovely hotel with good facilities and comfortable rooms. Lots to relax with after a good day on the slopes.
Lees meerzie boven.Mooi hotel, heel vriendelijk personeel, kindvriendelijk.
Lees meerHet eten van het buffet ´s avonds was vaak op en werd dan niet goed bijgevuld.
Lees meerEr hing een foto op de kamer uit Willingen in de jaren dertig van de vorige eeuw. Op de foto stond een flat met een hakenkruis er op. Dat vonden we wel eigenaardig. Voor de rest een geweldig hotel.
Lees meerGoed hotel, prima uitgebreid ontbijt, we hebben er 's avonds trouwens ook prima gegeten.
Vriendelijk personeel.
Nadat we gearriveerd waren zag het er allemaal goed uit en leek het een redelijk luxe hotel.
Het hotel zelf is dat ook wel, maar we werden in een soort van landhuis gestationeerd.
Daar was het ook wel oké.
Helaas vonden we de staat van de douche (water klettert naar beneden, oude kitranden die bruin zijn), het onderhoud (kapotte lampen, of geen lampen in de lampenhouder, kapotte kapstok) en het kussen van het bed (was erg zacht, maar dat is natuurlijk eigen mening) minder.
Het personeel was wel erg vriendelijk, alhoewel er maar 2 mensen aanwezig zijn in het landhuis.
De faciliteiten van het hotel zelf zijn goed, in het landhuis is vrijwel niets. Een bar wat dicht is. Helaas is het zwembad wat klein in het hotel.
Je krijgt een eigen tafeltje voor het ontbijt de gehele week, wat wel makkelijk is.
Wij vonden het heel erg jammer dat wij niet in het hotel zaten maar in een gebouw aan de overkant.
Tevens hadden wij baby´s bij ons dus wandelwagens en moesten wij constant onze wagens de trap optillen omdat er geen liften waren, was niet echt handig.
Dus van het hotel zelf hebben wij weinig gezien.
Ook was er een rookhol beneden en die lucht kwam naar boven terwijl wij aan ons heerlijke ontbijt zaten.
Niet smakelijk.
Mooi hotel, jammer dat onze kamer in de nok van het hotel was. Erg oud en vies. Terwijl de prijs voor 5 dagen echt behoorlijk was.
Nat.Sneeuw
Neerslag
Regen
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Gobels Landhotel in Willingen, Sauerland.
Vakantiepanel.nl heeft 12 vakantie beoordelingen Gobels Landhotel.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Gobels Landhotel vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Gobels Landhotel scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Gobels Landhotel vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Gobels Landhotel en het actuele weer Willingen. Bekijk hier ook andere Hotels Willingen of Hotels Sauerland. Op de pagina van Willingen vind je vakantiebeoordelingen Willingen en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Gobels Landhotel achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Gobels Landhotel!
Als je in het Gasthaus verblijft is het daar de hele dag verlaten, jammer dat je daar 'savonds niet nog wat kan drinken. Er is wel een bar maar die werd niet gebruikt.