veel winkels in de buurt en alles op loopafstand.
Lees meerNaar de markt ongeveer 5 minuten lopen.
Naar het station ongeveer 10 a 15 minuten lopen.
Uitstekend ontbijtbuffet.
Vriendelijke en behulpzame receptiemedewerkers.
Kamers klein, maar prima voor een stadshotel.
Nette badkamer.
Het was erg jammer van het hotel de service was slecht tot geen de kamers waren erg klein en zonder dingen kaal en leeg de badkamer had veel schimmels en schade bij het eten in het restaurant hadden we geen eens tijd om het voorgerecht op te eten of het hoofdgerecht stond er al ,niet minder dan dat de genenne die het komt brengen helemaal bezweet en nat was terwijl hij net begon (heb het aan hem gevraagd) daarnaast was het eten echt slecht en weinig keuze maar 3 gerechten dat was ook een tegen valler ,en in de bar werden we ook niet geholpen ik moest naar de reseptie toe om wat te drinken en als je ee dat dan wat van wil zeggen is daar niemand om het aantehoren we zijn niet te spreken over dit hotel.
Lees meergastvrij personeel,erg vriendelijk.
Kamer,badkamer kon wat schoner(nagels in bad...)schoon linnengoed keurig in orde!
Rustige kamer,goede parkeergelegenheid!
Zie hierboven, schoon, maar klein, niet gezellig met onvriendelijk personeel.
Lees meerEen 6-je voor de kamer (3e verd.) omdat die wel heel erg klein was. Nauwelijks kastruimte die voor een kwart ook nog gevuld wordt door extra kussens en een handdoekenpakket en waarin we een (helaas lege) whiskyfles vonden.
De receptie kon niet duidelijk maken waarom onze hond 10 euro per nacht kost. Troostrijke gedachte is dat in het tegenovergelegen Novotel (ook van de Accor-keten) je voor je hond 14 euro per nacht op de balie mag leggen.
Parkeren in de openbare parkeergarage tegenover op minder dan 1 minuut loopafstand. 8 euro en nog wat per 24 uur.
Ontbijtbuffet is ruim voldoende, maar kan kwalitatief beter, vooral wat betreft vleeswaren en kaas (smakeloos) en de sausages (nog smakelozer vanwege teveel meel - de hond was er maar wat blij mee!).
Al met al, voorzover mijn minpuntjes niet relevant zijn, een prima hotel op een goede lokatie. Aanbevolen dus!
Goed gelegen hotel.
Lees meerDit hotel is echt een aanrader!
Zeer sfeervol ingericht en heel vriendelijk en behulpzaam personeel.
Midden in het centrum van Brugge en toch voldoende parkeergelegenheid (betaalbaar) bij het hotel.
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Ibis Brugge Centrum in Brugge, Vlaanderen.
Vakantiepanel.nl heeft 11 vakantie beoordelingen Ibis Brugge Centrum.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Ibis Brugge Centrum vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Ibis Brugge Centrum scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Ibis Brugge Centrum vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Ibis Brugge Centrum en het actuele weer Brugge. Bekijk hier ook andere Hotels Brugge of Hotels Vlaanderen. Op de pagina van Brugge vind je vakantiebeoordelingen Brugge en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Ibis Brugge Centrum achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Ibis Brugge Centrum!