Bij aankomst bleek er onduidelijkheid over de betaling. Het personeel was niet getraind op het hoe en wat rond een reisbureau. Ik heb zelf moeten bellen uiteindelijk, terwijl dit een taak voor de service van centerparcs is vind ik.
Verder veel ongezond eten voor kinderen. Het is uitermate kindvriendelijk, maar een wat gezondere inslag qua voeding ontbrak.
Verder complimenten voor het natuur en groengehalte. Je hebt echt een buitengevoel!
6.6
Geplaatst: 20 september 2010
Naam:
Thera, 46 jaar
Woonplaats:
Oeffelt
Reisgezelschap:
Met het gezin (5 - 12 jaar)
Reisperiode:
augustus 2010
het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam.
het was een leuk park en we hebben heel ergg genoten.
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.
De beste garantie voor objectief reisadvies.
De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.
Kaart appartementen Center Parcs Erperheide
Javascript is required to view this map.
Bestemmingen in omgeving appartementen Center Parcs Erperheide
Lees meer over Peer
Wil je meer weten over Peer? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Peer.
Wil je meer weten over Vlaanderen? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Vlaanderen.
Wil je meer weten over België? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in België.